Welke betaalmogelijkheden zijn er?

De betaalmogelijkheden zijn afhankelijk van de uitvoerende reisorganisatie. Eventuele betaalmogelijkheden zijn: betaling per overschrijving en creditcard. Let erop dat de eventuele bankkosten bij de betaling per overschrijving niet voor de rekening van de reisorganisatie zijn. Bekijk de specifieke betaalmogelijkheden in de gedetailleerde omschrijving van het vakantieverblijf.

Wanneer moet ik betalen?
De betalingstermijnen zijn afhankelijk van de uitvoerende reisorganisatie en de datum van de boeking. Bekijk op de gedetailleerde pagina de 'huurvoorwaarden' van het vakantieverblijf wanneer jij de huursom moet betalen of neem contact op met de uitvoerende reisorganisatie. De contactgegevens van de reisorganisatie vind je op de reserveringsbevestiging.

Alle reizigers willen apart betalen, is dit mogelijk?
Het is niet mogelijk om apart te betalen.

Welke kosten zijn exclusief en inclusief de huurprijs?
De kosten die van tevoren of ter plaatse betaald moeten worden verschillen per vakantieverblijf. Op de gedetailleerde pagina staat aangeven of de schoonmaakkosten inbegrepen zijn. Indien dit niet het geval is dan staan de uitvoerende kosten vermeld. Over het algemeen zijn de energiekosten bij de huurprijs inbegrepen, tenzij anders vermeld. Toeristenbelasting en bedlinnen dienen ter plaatse te worden voldaan, tenzij anders vermeld. In de huurprijs is extra verleende service niet inbegrepen.