X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Denemarken | Seeland

Vakantiehuis op Seeland huren

Seeland is het grootste eiland van Denemarken. Dit prachtige eiland beschikt over een afwisselend landschap; duinen, vruchtbare velden, meren, steile kusten en prachtige wouden. Ook voor dit eiland in Denemarken geldt dat het wordt omgeven door een kilometerslange kustlijn en kindvriendelijke zandstranden. Direct aan zee liggen diverse prachtige vakantiehuizen. Een strandvakantie kun je het beste doorbrengen in Tisvildelje, Liseleje of Gillejele.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

432 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Seeland

432 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Stedentrip Kopenhagen

De mooie stad Kopenhagen ligt ook op het Deense eiland Seeland, een bezoek mag dan ook niet ontbreken. Vergeet hier dan ook geen foto te maken van de Kleine Zeemeermin. Kunstliefhebbers kunnen in diverse musea terecht. Het grootste pretpark van Denemarken heeft een unieke ligging, het pretpark Tivoli ligt namelijk in het centrum van Kopenhagen.

Ruim aanbod vakantiehuizen in Denemarken

Huur een vakantiewoning op Seeland en ontdek de schoonheid van het Deense eiland. ZieZo Vakantiehuizen biedt een uitgebreid aanbod vakantiewoningen en vakantievilla's in Denemarken.