X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Ardèche / Drôme

Vakantiehuis in de Ardèche & Drôme huren

De natuurvolle streken Drôme en Ardèche liggen in de regio Rhône Alpes in Frankrijk. Natuurlijke kenmerken van deze streken zijn zachte heuvels, lavendelvelden, bergen en wouden. Ontdek tijdens een wandeling in dit prachtige landschap de sprookjesachtige dorpjes en kastelen en laat je overdonderen door de heerlijke geur van lavendel Een vakantiewoning in de Ardèche of Drôme biedt rust en natuur!

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

0 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in de streek Drôme

De streek Drôme is opgedeeld in vijf verschillende vakantiegebieden: de Provençaalse Drôme, de vallei van de Drôme, de Royan Vercors, de vlakte van Valence en de Drôme des Collines. Vervelen is dus niet mogelijk tijdens een vakantie in de Drôme. Deze gebieden kun je op verschillende manieren verkennen, te voet, te paard of op de fiets. Vooral het Regionale Natuurpark Vercors verdient een bezoek tijdens je vakantie in de streek Drôme. Enkele plaatsen die je moet zien zijn: Miramande en Grignan.

Vakantie activiteiten in de streek Ardèche

De Ardèche is een streek met duizend en één kleuren. De smalle, slingerde weggetjes leiden je  door het weidse paradijs van heide, kastanjes en lavendel dat zich in de Cevennen uitstrekt. Bekijk historische kastelen, pittoreske dorpjes, wijnkelders en eeuwenoude grotten. De middeleeuwse stadjes Grospierres en Largentière zijn een bezoek waard. Ook in het gezellige plaatsje Vallon-Pont-d'Arc is het goed vertoeven. De Ardèche biedt talloze mogelijkheden zoals wandelen, vissen, golfen, zwemmen, zonnen, paardrijden en nog veel meer. Een vakantiehuis in de Ardèche is dan ook niet voor niets zeer geliefd bij de Nederlandse vakantiegangers. Wat je absoluut niet mag missen is een bezoek aan de romeinse steden Nîmes, Avignon en Orange.

Compleet aanbod vakantiehuisjes in Ardèche en Drôme

De Ardèche en Drôme zijn schitterende streken in Frankrijk die ontzettend veel te bieden hebben! Een vakantiehuisje in de prachtige natuurlijke landschappen met rivieren en meertjes is een goed begin van een vakantie in Frankrijk. ZieZo Vakantiehuizen heeft een uitgebreid aanbod vakantiehuizen in de streken Ardèche en Drôme.