X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Bretagne Noord

Vakantiehuis in Noord Bretagne huren

Bretagne is een schiereiland wat in het noordwesten van Frankrijk ligt. Liefhebbers van zon, zee en strand kunnen zich tijdens een vakantie in Bretagne prima vermaken in een vakantiehuisje. De 1200 kilometer lange kustlijn van Bretagne bestaat uit grillige rotspartijen en langgerekte stranden. Een vakantiehuis in Bretagne is meer dan de moeite waard!

Ook sportievelingen kunnen in Bretagne de vakantie van hun dromen hebben want aan de kustlijn zijn talloze watersporten te beoefenen. Zo kun je waterskiën, surfen en zeilen. Aan de kust van Bretagne vind je ook prachtige vuurtorens en pittoreske havens. In het binnenland en in de typische Franse dorpje is de Keltische cultuur nog voelbaar. Ook vind je in het binnenland historische kastelen en abdijen die je zeker niet mag missen tijdens een vakantie in Bretagne.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

0 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Bretagne brengt je terug in de tijd

Bretagne is bezaaid met culturele en historische bezienswaardigheden. De prehistorische hunebedden zijn een bekend verschijnsel in Bretagne. Als je in Bretagne een vakantiehuis huurt heb je de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan één van de eeuwenoude vestingsstadjes. Een leuke manier om de omgeving te ontdekken is door middel van een boottocht. De natuur in Bretagne is werkelijk prachtig. Vanuit je vakantiehuis in Bretagne heb je de mogelijkheid om natuurparken te bezoeken zoals natuurpark Marin d'Iroise en natuurpark de Brière. Ook kun je pittoreske dorpjes bezoeken zoals Locoronan, Roscoff, Douarnenez en St. Malo. Als je een vakantiehuis in Bretagne huurt kun je de hele streek op eigen gelegenheid verkennen.

Bekijk op ZieZo Vakantiehuizen het aanbod van vakantiewoningen in Bretagne Noord. Een vakantie in Bretagne zit boordevol verrassingen.