X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Bretagne Zuid

Vakantiehuis in Zuid Bretagne huren

Bretagne is een veelzijdige streek in het westen van Frankrijk. Dit eigenzinnige stukje Frankrijk heeft maar liefst een 1200 kilometerslange kustlijn. De witte stranden, intieme baaitjes, romantische kastelen, Keltische mystiek, charmant vakantiehuisje en vriendelijke bevolking maken een vakantie in Bretagne compleet.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

14 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Bretagne Zuid

14 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in Bretagne

Het landschap in Bretagne bestaat uit kerken, uitgestrekte brede zandstranden, veelzijdige natuur en prachtige havens met kleurrijke vissersbootjes. In deze havens staan zelfs nog granieten huizen uit de oude Franse tijd. Voor de Franse kust ligt het schiereiland Finistère. Dit eiland heeft zijn naam te danken aan de ligging. Letterlijk betekent het 'fin des terres', oftewel 'waar het land eindigt'. De 795 kilometerslange kustlijn heeft alle ingrediënten in huis om de liefhebbers van kusten en ruige krijtrotsen te verleiden.

Wereldberoemde bezienswaardigheden in Bretagne zijn de enorme aantallen menhirs bij Carnac. Menhirs zijn enorme hoge stenen die gebruikt werden in het prehistorisch tijdperk. Het vestigingstadje Concarneau is een bezoek waard door de twee historische kastelen. Of maak een boottocht naar de eilanden voor kust of door de Golf van Morbihan. In het landschap van Bretagne liggen pittoreske dorpjes met oude kerkjes en abdijen verscholen, een typisch pittoresk dorpje is Locronan. Een vakantiewoning in Bretagne is de ideale verblijfsaccommodatie om deze streek in Frankrijk te verkennen.

Vakantiehuizen aan zee of in het achterland van Bretagne

Een vakantiewoning in Bretagne is puur genieten van de zee en de bezienswaardigheden. Bij ZieZo Vakantiehuizen reserveer je mooie vakantiehuizen aan zee, maar ook een vakantiehuis in het verrassende achterland is de moeite waard. Een vakantiehuisje in Bretagne is ideaal om eigenzinnig Bretagne te leren kennen!