X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Midden-Frankrijk

Vakantiehuis in Midden-Frankrijk huren

De regio Midden-Frankrijk ligt in het hartje van Frankrijk. Midden-Frankrijk is een regio met tradities, geschiedenis en cultuur. De regio Bourgondië is het begin van eindeloze koninklijke kastelen, schilderachtige dorpjes, middeleeuwse steden, Romaanse abdijen en kerken. De toeristische trekpleister in Midden-Frankrijk is de beroemde Franse wijn. De talloze wijngaarden zorgen voor een gekleurd landschap. Een vakantiehuis in Midden-Frankrijk is een prima verblijf om het kloppend hart van Frankrijk te ontdekken.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

2 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Midden-Frankrijk

2 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuis Midden-Frankrijk

Midden-Frankrijk heeft ontzettend veel te bieden voor fietsers en wandelaars. De natuur in de regio is zeer divers; de wouden, de wijngaarden en het akkerland wisselen elkaar af en de rivieren en de kanalen slingeren door een groen landschap. Het park van Ricelieu is een populair wandel- en fietsgebied. Naast natuur biedt Midden-Frankrijk ook veel bezienswaardigheden zoals talloze forten en kastelen. Bezoek het kasteel van Culcan en geniet van het adembenemende uitzicht over de streek Cher.

De stad Chartes is een belangrijke trekpleister vanwege de 130 meter hoge kathedraal met twee torens. In Midden-Frankrijk liggen talloze pittoreske dorpjes met ieder hun eigen karakter. Leuke dorpjes zijn Puisseaux, Bourg, Amboise, Pithiviers en het middeleeuwse dorpje Chinon.

Frankrijk staat bekend om de gastronomie. In midden-Frankrijk kun je diverse culinaire specialiteiten proeven zoals de gepocheerde eieren en peren van Chinon, de kaas van Valencay en de wijn uit Tourraine. Een verblijf in een vakantiehuis in Midden-Frankrijk is ideaal door het continentale klimaat met zijn hete zomers en de vele zonuren.

Appartementen voor een stedentrip Parijs

De magische klank van Parijs mag je zeker niet negeren tijdens een vakantie in Midden-Frankrijk. Parijs heeft alles te bieden, van historische tot moderne architectuur, van haute couture tot sfeervolle rommelmarkten en van statige kathedralen tot beroemde musea. Natuurlijk is een dagtripje naar Parijs vanuit je vakantiehuisje te kort om de wereldstad Parijs te leren kennen, maar het is zeker een goed begin. Want als je eenmaal een kijkje hebt genomen bij de Notre Dame, de Eifeltoren, de Arc de Triomphe en het Louvre, dan wil je niets liever dan terug naar Parijs! In de omgeving van Parijs liggen prachtige natuurgebieden met diepe wouden en koninklijke kastelen. Aan het einde van de dag kun je heerlijk nagenieten van alle indrukken in je rustige en charmante vakantiehuis!

Aanbod vakantiehuizen Midden-Frankrijk & Parijs

ZieZo Vakantiehuizen biedt een uitgebreid aanbod vakantiehuizen in Midden-Frankrijk en ook vakantiehuisjes in de omgeving van Parijs. Een vakantiehuis in Midden-Frankrijk is ideaal om dit stukje prachtig Frankrijk te verkennen en natuurlijk de wereldstad Parijs.