X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Vendée-Pays de la Loire

Vakantiehuis in Pays de la Loire huren

Pays de la loire betekent letterlijk 'de landen aan de Loire'. Pays de Loire is een heerlijke regio in Frankrijk om een vakantiehuisje te huren. De prachtige 450 kilometerslange kust met afwisselende zandstranden, krijtrotsen en rotskusten. Zowel sportievelingen als wandelaars en architectuurliefhebbers komen tijdens een vakantie in Pays de la Loire aan hun trekken. Pays de la Loire is naast het woeste landschap ook bekend om de historische bezienswaardigheden en culinaire specialiteiten. Proef de heerlijke geitenkaas, paté van Mans, mosselen van Bouchot en oesters van Guitter.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

0 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in Pays de la Loire

In de zomer is het heerlijk vertoeven in een vakantiehuisje tussen de uitgestrekte bossen en wouden. De rivier de Loire heeft een prominente rol in het glooiende landschap en behoort zelfs tot het werelderfgoed van Unesco. Een vakantiehuis aan de Loire is een prima uitgangspunt om prachtige wandelingen en fietstochten te maken in de de Loirestreek. Ontdek tijdens een wandeling of fietstocht de prachtige kastelen van deze streek. De bekendste kastelen in Pays de la Loire zijn ongetwijfeld Cheverny, Amboise, Chenonceaux en Chambord. Maar naast deze prachtige kastelen zijn er nog meer historische gebouwen die een bewondering waard zijn. Ook de historische hoofdstad Nantes is een bezoek waard. Neem een kijkje bij de kathedraal Saint Pierre. Ook de plaatsen Chambord, Amboise en Chevemy hebben veel te bieden. Het is dan ook zeer raadzaam om zelf op ontdekkingsreis te gaan in deze Franse streek.

Mooie vakantiehuizen in Frankrijk aan de Loire

Een vakantiehuis in dit stukje Frankrijk is uitermate geschikt voor iedereen die houdt van actieve bezigheden, cultuur en geschiedenis. Maak een kanotocht op de rivier Loire of bezoek de historische monumenten in de kunst- en geschiedenissteden. Pays de la Loire is naast een lange vakantie ook geschikt voor een korte vakantie. Vanaf Utrecht naar Blois is de afstand ongeveer 700 kilometer. Daarnaast kun je buiten het seizoen een vakantiehuis al voor een paar honderd euro huren. Bekijk bij ZieZo Vakantiehuizen alle vakantiewoningen in deze prachtige streek in Frankrijk.