X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Nederland | Noord-Holland | Texel

Vakantiehuis op Texel

Even lekker uitwaaien op Texel? Een dagje naar het strand of wandelen door de duinen, het grootste Waddeneiland van Nederland heeft veel te bieden door haar mix aan flora en fauna. Geheel het jaar worden er talloze activiteiten en evenementen op het eiland georganiseerd. Huur een vakantiehuis en geniet op het eiland van de rust en een prachtig stukje Nederland.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

8 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Texel

8 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Een vakantiewoning huren midden in de natuur

Wist je dat de helft van Texel beschermd natuurgebied is? Wanneer je even de drukte van de stad achter je wilt laten en op zoek bent naar rust en natuur, dan is Texel de perfecte plek. Geniet vanuit je vakantiewoning van de groene ongerepte natuur of bezoek een van de vele natuurgebieden.
Loop je richting de zee, dan word je omringd door een 30 kilometer lang strand. Maak een wandeling over de duinen of ga op zoek naar een van de vele verschillende vogelsoorten die op het eiland aanwezig zijn. Naast de natuurlijke omgeving, is er op het eiland geheel het jaar veel te beleven door een groot aanbod aan evenementen en bezienswaardigheden.

Wat is er te doen op Texel?

Texel biedt een verscheidenheid aan activiteiten die makkelijk vanuit je vakantiehuis te bereiken zijn. Neem een van de vele fietsroutes en fiets langs een prachtige groene omgeving. Of kies voor een van de vele georganiseerde excursies, zoals wadlopen of oesters zoeken. Wanneer je liever in het water te vinden bent, zijn er genoeg watersportactiviteiten waaruit je kunt kiezen. Op zoek naar rust? Het eiland biedt een scala aan bezienswaardigheden. Bekijk het eiland vanuit grote hoogte vanaf de bekende rode vuurtonen. Kies een van de vele workshops, neem een rondleiding door een brouwerij of stap aan boord van een echte vissersboot.

Knusse vakantiehuisjes op Texel

Kortom: nergens anders in Nederland kun je zoveel verschillende landschappen en activiteiten vinden dan op Texel. Of je nu kiest voor een weekendje weg of last minute wilt genieten van het eiland, Texel heeft een ruime keuze aan vakantiehuizen. Laat je verrassen.