X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Spanje | Costa de la Luz

Vakantiehuis aan de Costa de la Luz huren

De Costa de la Luz, oftewel 'Kust van het Licht', ligt aan de Atlantische kust in Spanje. Deze schitterende kuststrook behoort tot de zuidelijke streek Andalusië. De Costa de la Luz heeft zijn naam te danken aan het felle zonlicht dat weerkaatst op de zee en de witte zandstranden. Een zonvakantie aan de Costa de la Luz is met meer dan 3000 zonuren per jaar gegarandeerd! Spanjaarden brengen graag hun vakantie door aan de Costa de la Luz, maar sinds de laatste jaren huren ook steeds meer buitenlandse vakantiegangers hier een appartement of vakantiewoning. Ondanks het toerisme heeft de Costa de la Luz zijn authentieke Andalusische karakter weten te behouden. Huur een vakantiewoning aan de Costa de la Luz en ervaar Spanje op zijn Spaans!

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

52 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Costa de la Luz

52 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Natuurparken Costa de la Luz

In Costa de la Luz vindt men zowel sfeervolle badplaatsen als mooie natuurparken. Het Nationaal Park Doriana is één van de belangrijkste natuurgebieden. Hier vind je veel 'Nederlandse' vogels die hier overwinteren of een rustpauze inlassen om vervolgens door te vliegen naar Afrika. Andere natuurparken zijn het Parque Naturel Bahia de Cádiz in de baai Cádiz en het pijnbomenbos dat aan zee grenst, genaamd Parque Natural de la Brena y Marismas del Barbate. Dus genoeg keuze om vanuit je vakantiehuis aan de Costa de la Luz te genieten van natuur en rust.

Authentieke steden en plaatsen

Aan de Costa de la Luz liggen levendige plaatsen zoals Gibraltar, Huelva en El Puerto de Santa Maria. De stad Cádiz is de oudste stad van heel Europa. Het is de moeite waard om de achttiende-eeuwse kathedraal te bewonderen en een bezoekje te brengen aan het archeologische museum waar onder andere Romeinse, West Gotische en Cartaagse en Griekse oude voorwerpen kan aanschouwen. Watersportliefhebbers kunnen zich uitleven tijdens een vakantie in de gezellige plaatsen Novo Sancti Petri en Conil. Of bezoek de Sherry hoofdstad van Spanje, genaamd Jerez de la Frontera. Het is de moeite waard om het binnenland in te trekken en de eeuwenlang bewaarde Moorse schatten te ontdekken in de steden Granada, Sevilla en Cordoba. Kortom, er is genoeg te zien en te doen vanuit een vakantiewoning aan de Costa de la Luz.

Beleef het echte Spanje tijdens je vakantie in Costa de la Luz

De echte Spaanse sfeer beleef je tijdens een vakantie in Costa de la Luz. Authentieke dorpjes, Spaanse tradities en de relaxte sfeer zijn dé kenmerken van deze Costa. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het grote aantal zonuren. Aan de Costa del Sol vind je geen cafetaria's en betonbouw, maar uitgestrekte zandstranden, witte dorpjes, tapas en flamencomuziek. Kies voor een verblijf in een vakantiehuis aan de Costa de la Luz en leer het typische Spaanse leven kennen!

Aanbiedingen vakantiehuizen en appartementen Costa de la Luz

Verblijf in een appartement of vakantiewoning aan de Costa de la Luz en de Spaanse gezelligheid ontvangt je met open armen! Als je het beste van Spanje wilt ontdekken, dan is dit zeker één van beste vakantiebestemmingen. ZieZo Vakantiehuizen biedt een breed aanbod van vakantiewoningen en appartementen in Andalusië, met name in de Costa de la Luz. Wij bieden kwalitatieve vakantiewoningen tegen vriendelijke prijzen aan de Spaanse Costa.