X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Bungalow huren voor een langere periode

Door: - Op: 04-08-2017 - Gewijzigd: 08-11-2017
Bungalows worden vaak geboekt voor het vieren van een welverdiende vakantie. Wil je dit keer iets langer op vakantie? Dan kun je een bungalow huren voor een langere periode. Dit kan zowel in Nederland, Europa of in de rest van de wereld.

Ga je langdurig op vakantie, of ben je bijvoorbeeld je huis aan het verbouwen waardoor het niet (geheel) bewoonbaar is? Of wellicht ga je verhuizen en zoek je een accommodatie als overbrugging. Het langdurig huren van een bungalow kan dan een ideale oplossing zijn.

Het kan tevens bedrijfsmatig een interessante optie zijn. Wanneer zaken, zowel nationaal als internationaal, persoonlijk afgehandeld moeten worden, is het handig om een accommodatie ter plekke te regelen. Een bungalow huren voor langere tijd is dan een flexibele oplossing met veel vrijheid.

Bungalow huren voor langere tijd bij ZieZo Vakantie

Bij het boeken van een vakantiehuisje wordt er veelal gedacht aan een vakantie van 1 à 2 weken. Dat is uiteraard erg gemakkelijk via ZieZo vakantie: boek eenvoudig door op de gewenste accommodatie te klikken en de boeking online af te ronden. Je vindt de perfecte accommodatie door te filteren op land, regio, aantal personen en andere keuze opties.

Een bungalow huren voor een langere periode, 3 weken of langer, verloopt net iets anders.

Het langdurig huren van een bungalow bij ZieZo Vakantie kan veelal met korting. Hiervoor dien je een aanvraag te sturen naar info@vakantiehuishurenonline.nl met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Het aantal personen (aantal volwassen en aantal kinderen)
  • De Accommodatie waar je interesse in hebt. Dit kan door ons de link van de pagina of accommodatienummer van het gekozen vakantiehuis te sturen. let op! Het accommodatie nummer is te vinden op de detailpagina van de accommodatie. Gebruik de zoekfunctie van onze website om een accommodatie te vinden.
  • De periode (minimaal 3 weken)
  • De gewenste vertrekdatum


Vervolgens krijg je een prijs toegestuurd. We kunnen geen korting garanderen, maar vaak zijn er wel mogelijkheden wanneer het een langdurig verblijf betreft (minimaal 3 weken).

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte