X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Chalet huren voor langere tijd

Door: - Op: 04-01-2017 - Gewijzigd: 08-11-2017
Een chalet huren om tijdelijk te wonen, is een aangename woonkeuze. Hoewel bij een chalet veelal gedacht wordt aan een skivakantie in de bergen waarbij je vrijwel direct op de piste staat, zijn er tegenwoordig overal chalets te vinden. Chalets zijn namelijk houten vakantiehuizen die van alle gemakken zijn voorzien. Dit maakt een chalet huren voor langere tijd een prima keuze.

Een chalet biedt je een natuurlijke omgeving gedurende je vakantie, waar je ongestoord kunt genieten. Deze accommodaties kunnen echter niet alleen geboekt worden voor vakantie. Zo kan een chalet huren voor langere tijd een passende oplossing zijn voor een zakenreis of als tijdelijk verblijfadres voor werknemers. Je bent hierbij namelijk niet gebonden aan de vaste eettijden zoals in een hotel, waardoor je zelf invulling geeft aan je dagelijkse bezigheden en werkzaamheden.

Daarnaast kun je ook een chalet huren voor langere tijd indien je bezig bent met een renovatie van je huis, of wanneer je een tijdelijk verblijfadres nodig hebt vanwege een geplande verhuizing.

Boek eenvoudig ZieZo Vakantie

Een chalet boek je eenvoudig via ZieZo Vakantie. Met een ruim aanbod aan accommodaties in diverse landen, heb je vele mogelijkheden om een chalet te huren om tijdelijk te wonen. Het voordeel van een chalet is dat je veelal direct in de natuur stapt, waardoor rust en privacy gewaarborgd zijn.

Lekker lang op vakantie of een chalet als tijdelijke woonruimte?

Ben je van plan een chalet te boeken voor 3 weken of een langere periode, dan is er wellicht een mogelijkheid dat je via ZieZo Vakantie korting krijgt. Na het ontvangen van je aanvraag, nemen we contact op met onze partners ter plaatse om te kijken of er mogelijkheden zijn. Vervolgens zul je per mail een offerte toegestuurd krijgen.

Wil je een aanvraag plaatsen voor het huren van een chalet voor langere tijd? Stuur dan een mail met de volgende gegevens naar info@vakantiehuishurenonline.nl:

  • Naam
  • Het aantal personen (aantal volwassen en aantal kinderen)
  • De Accommodatie waar je interesse in hebt. Dit kan door ons de link van de pagina of accommodatienummer van het gekozen vakantiehuis te sturen. let op! Het accommodatie nummer is te vinden op de detailpagina van de accommodatie. Gebruik de zoekfunctie van onze website om een accommodatie te vinden.
  • De periode (minimaal 3 weken)
  • De gewenste vertrekdatum


Eenvoudig een chalet huren voor langere tijd

Het huren van een chalet om tijdelijk in te wonen regel je eenvoudig bij ZieZo Vakantie. Op de website vind je vele huisjes in verschillende landen en gebieden. Heb je een geschikte accommodatie gevonden, dan kun je jouw verblijf aanvragen door in de boekingskalender te klikken op de gewenste vertrekdatum en vervolgens de gewenste reisduur te selecteren.

Wil je echter een chalet huren voor een periode van 3 weken of langer, stuur dan de bovenstaande informatie naar ons toe zodat we de aanvraag bij onze partners ter plaatse kunnen indienen. Zo kun je eenvoudig en voordelig een chalet huren voor langere tijd.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Plaik-Häusl 8 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Chalet Chocolat 10 personen / 6 kamers / 5 slaapkamers Aanbieding! Heiti N° 17 6 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Gamsblume 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Dachstein West 10 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte