X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Recreatiewoning huren voor langere tijd

Door: - Op: 12-09-2016 - Gewijzigd: 08-11-2017
De keuze om een vakantiehuisje te huren voor langere tijd, kan verschillende redenen hebben. Iedereen heeft wel eens behoefte aan rust, waarvoor het boeken van een lange vakantie de ideale oplossing is. Het boeken van een vakantiehuisje wordt hierbij steeds populairder. Je kunt immers zelf kiezen of je je vakantie wilt vieren in de natuur of in een stad. 

Met het huren van een recreatiewoning plan je jouw ultieme zonvakantie of wintervakantie in het binnenland of buitenland.

Zakelijk langdurig huren

Ook op zakelijk gebied kan een recreatiewoning huren voor langere tijd een goede oplossing zijn. Heb je medewerkers die voor een langere periode werkzaam zijn in het buitenland of op grote afstand in het binnenland? Een vakantiehuisje geeft mogelijkheden voor een flexibel werkschema en kan een voordeliger alternatief zijn van een hotel.

Verbouwen of verhuizen? Recreatiewoning als tussenoplossing

Verder kan een recreatiewoning huren voor langere tijd een tijdelijke oplossing zijn indien je bezig bent met het verbouwen van je huis of wanneer je een tijdelijk verblijf nodig hebt gedurende het verhuizen. Ongeacht de verblijfsreden bieden vakantiehuisjes vele faciliteiten om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wenst.

Vakantiehuisjes van ZieZo Vakantie boeken

ZieZo Vakantie heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen, zowel in Nederland, in Europa en zelfs de rest van de wereld. Zo bestaat het aanbod uit een tal van appartementen, villa's, woningen, chalets en bungalows, waardoor er altijd een passende accommodatie met de juiste faciliteiten te vinden is.

Bij ZieZo Vakantie heb je de mogelijkheid om recreatiewoningen voor korte duur boeken, maar ook om een vakantiewoning te huren voor langere tijd. Verschil is te merken in het boeken van een dergelijk vakantiehuisje. Vakanties van 3 weken en korter regel je eenvoudig door te klikken op het gewenste vakantiehuisje en vervolgens aan te geven welke periode je het huisje wilt boeken. Langere periodes verlopen op aanvraag. Zie hieronder voor de details.

Aanvraag vakantiehuisje huren voor langere tijd

Ben je van plan een recreatiewoning te boeken voor 3 weken of een langere periode, dan kun je bij ZieZo Vakantie een aanvraag indienen. Veelal kunnen we een betere prijs afgeven wanneer het een langere huur betreft. Na het insturen van de e-mail wordt er contact opgenomen met de verhuurders van het door jou gekozen huisje. Hierna ontvang je per mail een offerte.

Wil je een aanvraag plaatsen voor het voor langere tijd huren van een recreatiewoning, dan word je verzocht de volgende gegevens te vermelden:

  • Naam
  • Het aantal personen (aantal volwassen en aantal kinderen)
  • De Accommodatie waar je interesse in hebt. Dit kan door ons de link van de pagina of accommodatienummer van het gekozen vakantiehuis te sturen. let op! Het accommodatie nummer is te vinden op de detailpagina van de accommodatie. Gebruik de zoekfunctie van onze website om een accommodatie te vinden.
  • De periode (minimaal 3 weken)
  • De gewenste ingangsdatum

Stuur deze informatie naar info@vakantiehuishurenonline.nl en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte