X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Tijdelijk huren woonruimte op vakantiepark

Door: - Op: 04-05-2017 - Gewijzigd: 08-11-2017
Wil je een tijdelijke woonruimte huren op een vakantiepark, bijvoorbeeld omdat je huis wordt verbouwd, je oude huis al is verkocht en het nieuwe huis nog niet klaar is, of je om andere redenen inbetween woonruimtes zit? Dit is dé ideale oplossing.

Door tijdelijk te huren op een vakantiepark, heb je voldoende privacy omdat je een eigen accommodatie tot je beschikking hebt. Verder zijn alle faciliteiten in de buurt. Als je er comfortabel een paar weken vakantie kunt vieren, dan kun je er ook prima tijdelijk wonen wanneer bijvoorbeeld je huis verbouwd wordt.

Ben je juist voor zakelijke redenen op zoek naar het huren van een tijdelijke woonruimte? Een vakantiepark biedt ook dan vele mogelijkheden voor tijdelijke huisvesting. Bijvoorbeeld wanneer je voor langere tijd naar het buitenland moet voor het werk, en niet graag in een hotel zit. Met een hotel ben je toch meer gebonden en kun je veelal niet zelf koken. Een tijdelijke woonruimte huren op een vakantiepark is dan een perfecte oplossing.

Tijdelijke woonruimte huren via ZieZo Vakantie

Bij ZieZo Vakantie vind je eenvoudig de mooiste vakantiehuisjes voor gezellige vakanties, maar ook voor een langdurig verblijf. Met een ruim aanbod heb je bij ZieZo Vakantie vele mogelijkheden voor het tijdelijk huren van een woning op een vakantiepark, zowel in Nederland en België, maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is het extra interessant om een vakantiehuisje te huren als tijdelijke woonruimte omdat het veelal prachtig gelegen is: midden in de natuur, aan de bruisende zee of aan een sfeervol meer. Hierdoor kun je genieten van rust en privacy in jouw vakantiehuisje.

Wil je een vakantiehuisje huren voor langer dan 3 weken? De kans is groot dat we een interessante aanbieding kunnen maken voor je.  Daarom kun je eenvoudig via mail een aanvraag indienen wat betreft het huren van een tijdelijke woonruimte op een vakantiepark die te vinden is op onze website. Wij nemen aan de hand daarvan contact op met onze partners ter plaatse, waarna je per mail een offerte toegestuurd krijgt. 

Wil je een dergelijk langer verblijf aanvragen, dan dien je de volgende gegevens te mailen naar info@vakantiehuishurenonline.nl:

  • Naam
  • Het aantal personen (aantal volwassen en aantal kinderen)
  • De Accommodatie waar je interesse in hebt. Dit kan door ons de link van de pagina of accommodatienummer van het gekozen vakantiehuis te sturen. let op! Het accommodatie nummer is te vinden op de detailpagina van de accommodatie. Gebruik de zoekfunctie van onze website om een accommodatie te vinden.
  • De periode (minimaal 3 weken)
  • De gewenste ingangsdatum


Boeken tijdelijke woonruimte vakantiepark

Het huren van een tijdelijke woonruimte regel je eenvoudig bij ZieZo Vakantie. De bovenstaande aanvraag geldt uitsluitend voor een verblijf dat langer is dan 3 weken. Zoek je een vakantiehuisje voor korter dan 3 weken, dan kun je de gewenste accommodatie op de website aanklikken, waarna je de boeking zelfstandig kunt afhandelen.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Type A 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Wiringhervilla 15 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Struderchalet 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Zeearend 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! De Gulden Stroom 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte