Waar is het vakantieverblijf precies gelegen?

Het specifieke adres van het vakantieverblijf ontvang je nadat de volledige reissom voldaan is. Op de reispapieren staat je vakantieadres, eventueel het adres van de sleutelhouder en de coördinaten voor een GPS-systeem.

Hoe worden de kosten ter plaatse verrekend?
Op het verblijfticket staan de kosten die ter plaatse verrekend worden. Bij aankomst betaal je de borgsom. Bij vertrek krijg je de borgsom terug, verminderd met de kosten ter plaatse (eventueel bedlinnen, toeristenbelasting) en eventuele schade.

Waarom moet ik een borg betalen bij aankomst?
De borgsom is niet inbegrepen bij de huurprijs en dient ter plaatste te worden betaald. Dit in verband met eventuele beschadigingen en extra kosten. Bij aankomst is het daarom ook erg belangrijk om je vakantieverblijf te checken op eventuele beschadigingen en de aanwezige keukengereedschap/terrasmeubilair etc. Mocht er iets niet in orde zijn dan moet je ter plaatse direct een melding maken bij de sleutelhouder/contactpersoon. Een melding kan een hoop zorgen voorkomen bij vertrek. De hoogte van de borgsom vind je op de gedetailleerde pagina van het vakantieverblijf.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden van de borgsom?
In veel gevallen kun je de borgsom voldoen met creditcard of contant.

Wanneer krijg ik de borgsom terug?
Bij vertrek krijg je de borgsom terug na aftrek van de door jouw gemaakte extra kosten en toeristenbelasting. Er zijn twee mogelijkheden om de borgsom terug te vorderen.

  1. Je krijgt de (gedeelte) borgsom bij vertrek terug.
  2. De (gedeelte) borgsom wordt binnen twee weken na vertrek op je bankrekening teruggestort In dit geval dien je je rekeningnummer en wanneer je in het buitenland verblijft, IBAN- en BIC-code door te geven aan de huiseigenaar/beheerd. Deze gegevens vind je op je bankoverzichten.
Wat zijn de aankomst en vertrektijden?
Op het verblijfticket staan de aankomst en vertrektijd vermeld. Over het algemeen is de aankomsttijd vanaf 16.00uur tot 19.00 uur, tenzij anders vermeld. Mocht je later aankomen dan de vermelde tijd op het verblijfticket dan is het verplicht om contact op te nemen met de sleutelhouder/contactpersoon. De contactgegevens vind je op het verblijfticket. Een aankomst na de vermelde tijd is niet altijd mogelijk en dient eerst door de sleutelhouder/contactpersoon bevestigd te worden. Bij vertrek dien je het vakantieverblijf uiterlijk om 10.00 uur te verlaten, tenzij anders vermeld op het verblijfticket.