X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Amerika (USA)

Vakantiehuis in Amerika (USA)

De Verenigde Staten van Amerika, oftewel het land van de onbegrensde mogelijkheden. Zeker op het gebied van reizen heeft Amerika ontzettend veel te bieden! In dit immense land tref je de wereld in het klein aan. Je komt van het ene landschap in het andere landschap terecht: bosrijke gebieden, stoere rotspartijen, eindeloze akkerbouwgebieden, woeste woestijnen, moerassen en vergeet ook de wereldsteden niet. Je kunt in dit land werkelijk uren reizen zonder iemand te komen.

Amerika is het land van wolkenkrabbers, duizelingwekkende canyons, grootste pretparken, fastfood, filmsterren en historie. Ervaar tijdens een vakantie in Amerika het overweldigend gevoel van gastvrijheid als je door het land reist. Maak je droom werkelijkheid, ga reizen door Amerika, stop waar je het mooi vindt en geniet vooral van de vrijheid!

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

389 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Amerika (USA)

389 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuizen in de Verenigde staten - bv Natuurschoon tijdens een rondreis!

Één van de redenen waarom een vakantie in Amerika zeer geliefd is zijn de indrukwekkende natuurparken. Want de natuur in Amerika kent een ongelooflijke variatie! Reis naar het zuidwesten van Amerika en bewonder de grillige canyons die in honderd eeuwen diep uitgesleten zijn, in het westen het hooggebergte Rocky Mountains, in het noorden de toeristische attractie Grand Canyon met zijn bijzondere flora en fauna, in het midden van Amerika de bekende prairies uit de films en in het oosten de adembenemende Niagara Watervallen en de Everglades in Florida. De Grand Canyon biedt leuke excursies, zoals een meerdaagse wandeltocht, een luchtballonvlucht of gewoon genieten van een adembenemend uitzicht. Het nationaal park de Everglades staat bekend om het gigantische groot moeras waar krokodillen leven. Wat dacht je van een tocht door de Everglades per 'air boat'? Wie een auto of camper huurt en de bekende Route 66 rijd ziet veel mooie dingen! Kortom, een vakantie in Amerika staat voor een reis vol onbergrende mogelijkheden en vele contrasten.

Een Stedentrip naar New York

Amerika is de trotse eigenaar van immense wereldsteden. Een rondreis in Amerika langs de Oostkust kenmerkt zich vooral door een bezoek aan de meest levendige stad ter wereld, New York. Deze stad bruist, zit vol energie en is altijd in beweging. New York wordt dan ook niet voor niets 'The City That Never Sleeps' genoemd. Ontdek de vele toeristische attracties zoals de prachtige panorama vanaf het Empire State Building, het recreatiegebied Central Park, de exotische China Town, het Vrijheidsbeeld en natuurlijk het beroemde Times Square. En dan hebben we het nog niet gehad over de oneindige winkelmogelijkheden. Een appartement in New York Manhattan is het perfecte vakantieverblijf om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken.

Bezoek ook de andere Amerikaanse steden

De woestijnstad Las Vegas kent ongekende mogelijkheden: op The Strip liggen luxe thema hotels waar je terecht komt in Venetië, Parijs, Egypte of New York en gigantische casino's. Een stedentrip Las Vegas voldoet zeker aan je verwachtingen!

In Florida ligt de bruisende stad Miami. Kenmerken van een vakantie in