X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Type vakantieverblijf | Vakantievilla

Vakantievilla

Op zoek naar rust in een luxe omgeving met veel privacy? Huur dan een vakantievilla. Er gaat niets boven de comfort die je bij een luxe vakantievilla kunt vinden. Bepaal aan welke faciliteiten jouw vakantiehuis moet voldoen en we weten zeker dat je het bij ZieZo Vakantiehuizen kunt vinden. Wat dacht je van een vakantiehuis met privé zwembad, jacuzzi of sauna. Maar ook de locatie van je villa is belangrijk. Vakantievilla's kun je vinden op de mooiste exclusieve locaties in bijvoorbeeld Italië, Frankrijk of Spanje. Maar ook in Nederland natuurlijk. Wij willen je graag meer vertellen over de luxe vakantiehuizen die je bij Ziezo Vakantiehuizen kunt huren.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

991 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Vakantievilla

991 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Luxe vakantievillas

Echt onthaasten tijdens je vakantie doe je in één van onze luxe vakantiehuizen! Steeds meer vakantiegangers kiezen voor een vakantie in een luxe vakantievilla aan zee of in de prachtige natuur. Een vakantievilla is meestal een (vrijstaand) groot vakantiehuis, vaak met een privé zwembad. De luxe vakantiehuizen zijn goed uitgerust voor een perfecte vakantie. Vaak liggen deze vakantiehuizen op loopafstand van zee en anders heb je nog altijd de mogelijkheid om een verfrissende duik te nemen in het privé zwembad.

Villa's op de mooiste plekjes in de wereld

Waar zijn deze schitterende en luxueuze vakantievilla's  te vinden en hoe kan ik deze bereiken? Villa's worden wereldwijd verhuurd op de mooiste plekjes. Een villa huren is razend populair in Italië, Frankrijk, Spanje, Canarische Eilanden, maar ook op Costa Rica, Seychellen of Dominicaanse Republiek. Deze zonovergoten vakantielanden hebben een groot aanbod luxe vakantiehuizen die ongetwijfeld aan jouw vakantiewensen voldoen. Met een vakantievilla op Curaçao of Mallorca heb je alle gelegenheid om het prachtige eiland beter te leren kennen.

Luxe vakantievilla in Nederland

Maar wat dacht je van een vakantievilla in Nederland? Sommige mensen vergeten dat Nederland enorm veel te bieden heeft op toeristisch gebied. Denk hierbij maar eens aan de schitterende badplaatsen Scheveningen en Noordwijk aan Zee. Ook in de gebieden Veluwe, Zuid-Limburg en op de Waddeneilanden Texel en Terschelling zijn schitterende villa 's te vinden. Een vakantievilla in Nederland is een uitstekende basis voor uitstapjes naar attractieparken of steden.

Huur een luxe vakantiehuis op ZieZo Vakantiehuizen

Verzeker jezelf van een ontspannen vakantie en kies voor een vakantievilla in Italië, Frankrijk of Nederland. In een vakantievilla aan zee of in de natuur beleef je een ontspannen vakantie! Je kunt alleen met je partner verblijven in een villa, maar dit vakantieverblijf biedt ook de mogelijkheid om gezamenlijk met een groep vrienden of familie de vakantie door te brengen. In welk vakantieland je ook wilt verblijven, een geslaagde vakantie begint bij ZieZo Vakantiehuizen!