• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice

Vakantiehuis in België

Een Bourgondische vakantie ligt naast de deur: België! Het vakantieland België staat vooral bekend om het bier. In België wordt het meeste bier geconsumeerd ter wereld en er worden meer dan 1500 verschillende biersoorten gebrouwen. Een vakantie in België heeft meer te bieden dan alleen bier. België is een goed uitgangspunt om een vakantie te combineren met natuur, cultuur en strand. Natuurlijk een een passend vakantiehuis dat u vindt via onze website. Een bezoek aan de schitterende historische steden, zoals Brussel, Brugge en Antwerpen mag niet ontbreken. Natuur vind je in het zuidoosten van België, namelijk de beboste heuvels van de Ardennen. Maar natuurlijk behoort een vakantie aan één van de prachtige stranden aan de Belgische kust ook tot de mogelijkheid.

Vakantiehuis huren online | België

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

355 beschikbare vakantiehuizen gevonden in België

355 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuizen in de Belgische Ardennen - Een actieve of natuur vakantie!

Actievelingen en natuurliefhebbers gaan op vakantie of een weekendje weg naar de Ardennen. De Ardennen zijn dan ook één van Europa's grootste natuurgebieden. Het landschap in de Ardennen is in de zomer erg groen en op sommige plekken ruig. Avonturiers kiezen voor een vakantiehuis Ardennen. Vanuit hun eigen vakantiehuisje in de Belgische Ardennen stappen ze op de mountainbike en manoeuvreren zich door de bospaden, beklimmen de steile rotswanden of laten zich leiden door de stromingen in de rivier op een vlot of kano. Maar een vakantie in de Belgische Ardennen is ook zeer geschikt om een ontspannen wandeltocht of fietstocht te maken. Een bezoek aan de sprookjesachtige druipsteengrot is een aanrader. En wat denk je van langlaufen in de winter?

De Ardennen zijn vooral populair bij grote groepen vrienden, collega's en familie. Dankzij de grote vakantiehuizen in de Ardennen is het mogelijk om gezellig met zijn allen in één groepsaccommodatie te verblijven. Voor diegene die op zoek zijn naar meer comfort kunnen een luxe vakantiehuis in de Ardennen huren.

Zon, zee, strand en moderne vlaamse badplaatsen

Een zonvakantie in België is ook mogelijk. België beschikt over een kustlijn van circa 68 km lang. Aan de Vlaamse kust liggen gezellige badplaatsen die allen beschikken over een sfeervolle boulevard. In de zomer komen vele Belgen, Nederlanders en Duitsers genieten van de zon en de gezellig sfeer in o.a. de badplaatsen Blankenberge, Knokke-Heist, Oostende en Zeebrugge. Een vakantiewoning aan de Belgische kust is de basis van een zonvakantie in België.

Stedentrips naar Brugge, Antwerpen en Brussel

Door de prachtige natuur zou je bijna de historische steden in België vergeten. Echte cultuurliefhebbers mogen de steden Antwerpen, Brugge en Gent niet overslaan. In deze steden liggen prachtige historische kerken, kathedralen, tientallen musea en centraal gelegen appartementen. Alleen al een weekendje weg in de hoofdstad Brussel maakt een vakantie België onvergetelijk! Natuurlijk mogen we de geliefde inwoner van Brussel niet vergeten: Manneke Pis. Het is tot op de dag van vandaag niet steeds niet bekend waar het Brusselse standbeeld oorspronkelijk vandaan komt.

Vakantiehuisje België: relaxte sfeer, heerlijk eten en goed glas wijn

Belgen staan bekend als echte Bourgondiërs. Laat je meesleuren met het Bourgondisch leven en je zult niets te kort komen! Belgen houden wel van een biertje, het blijkt dan ook dat in België het meeste bier wordt gebrouwen dan waar ook ter wereld. In Leuven vind je zelfs de langste biertoog ter wereld. Elke plaats in België heeft zijn eigen gerechten, die allemaal geproefd moeten worden. En tijdens een vakantie in België moet je niet vergeten om te smikkelen van de Belgische bonbons en de echte, dikke Belgische frieten.

Snel en makkelijk vakantiehuis huren bij ZieZo Vakantiehuizen

ZieZo Vakantiehuizen heeft een breed aanbod van appartementen en vakantiehuizen in België. Bekijk de diverse vakantiewoningen in België, zowel aan de Belgische kust als in de Belgische Ardennen.