Huisdier toegestaan

Langzamerhand komt de vakantie in zicht en de grote vraag komt weer naar voren: kan de hond dit jaar ook mee op vakantie? Wat is er leuker dan je beste vriend mee op vakantie te nemen? ZieZo's vakantiehuis huren portaal helpt je graag een passende accommodatie te vinden waar huisdieren toegestaan zijn. Niet elk vakantiehuis is geschikt voor huisdieren en ook is het niet in elk vakantiehuis toegestaan een huisdier mee te nemen. Wij hebben echter alle accommodaties waar een huisdier is toegestaan op een rij gezet.

Vakantiehuis huren online | Speciaal voor jou | Huisdier toegestaan

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

12632 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Huisdier toegestaan

12632 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuis met hond

Het boeken van een vakantie is niet iets wat je onvoorbereid doet. Denk aan de bestemming, de nodige vakantie spullen, het vervoer, eventuele vaccinaties en natuurlijk de accommodatie. Er zijn veel dierenvrienden die zich afvragen of het mogelijk is om het huisdier mee op vakantie te nemen. Bij veel families maken een hond of poes deel uit van het gezin. Hoe leuk zou het zijn om je huisdier mee te nemen op vakantie: alle tijd en aandacht voor elkaar, de hele dag samen buiten bezig zijn. Helaas is een huisdier bij veel accommodaties niet toegestaan en zul je hier extra rekening mee moeten houden tijdens de zoektocht naar een geschikte accommodatie. Om tijd te besparen heeft ZieZo Vakantiehuizen een overzicht gemaakt van vakantiewoningen waar huisdieren toegestaan zijn. 

Op elke bestemming vakantie vieren met jouw huisdieren

Wil je graag op vakantie met je hond? Bij ZieZo Vakantiehuizen boek je voordelige vakantiewoningen, appartementen en vakantievilla's waar je ook als hondenbezitter meer dan welkom bent. In elk land zijn er vakantiehuizen te vinden waar huisdieren toegestaan zijn. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis aan de Costa Brava in Spanje of een vakantiehuisje aan de kust in Frankrijk, één ding is zeker: je huisdier zal de vakantie van zijn leven beleven. De hond mee op vakantie zorgt voor enorm veel vakantieplezier voor het hele gezin. Samen oneindige strandwandelingen maken of een verfrissende duik nemen in het water. Bij de geslecteerde vakantiehuizen waar viervoeters welkom zijn worden deze vakanties werkelijkheid! 

Eenvoudig zoeken naar diervriendelijke vakantiehuizen

Een vakantiehuisje waar honden, maar ook andere huisdieren zijn toegestaan is extra genieten, wanneer je ziet hoeveel plezier je huisdier beleeft op vakantie! Heerlijk rondspringen door de natuur, een verfrissende duik nemen in het meer of wandelen over het strand. Een vakantie is nog nooit zo leuk geweest! Of je nu een chaletje kiest voor een wintersport vakantie of een luxe vakantievilla voor een zomervakantie. Kijk hier of je hond ook welkom is in het vakantiehuisje. Een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan is eenvoudig te zoeken en te boeken bij ZieZo Vakantiehuizen. Bekijk hier alle aanbiedingen voor vakantiehuizen waar je je hond of ander huisdier mag meenemen. Overigens kunnen ook paardenliefhebbers hier slagen. Een vakantiehuis met paard huren is gewoon mogelijk! Diverse accommodaties geven de mogelijkheid om je eigen paard mee te nemen of er eentje te huren.