X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Type vakantieverblijf | Vakantie Appartementen

Vakantie Appartementen

Vakantie appartementen zijn niet meer weg te denken op populaire bestemmingen. Appartementen zijn dan ook razend populair onder jongeren, gezinnen met kinderen en senioren. Dit vakantieverblijf is perfect als je gesteld bent op privacy en ruimte, maar toch graag de sfeer van een hotel wilt ervaren. Iedereen heeft wel eens gehoord van een appartement, maar wat is het verschil tussen een appartement en een vakantiehuis?

 

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

20452 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Vakantie Appartementen

20452 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Wat is een vakantie appartement?

Een appartement is een afzonderlijke woning in een gebouw. Een vakantie appartement bestaat altijd uit een woonkamer, een aparte slaapkamer en een badkamer. Daarnaast zijn er ook grotere appartementen die over meerdere slaapkamers beschikken. Een ander type appartement is de studio. De studio bestaat uit één ruimte, in deze ruimte bevindt zich het kook-, woon- en slaapgedeelte. Bij beide type appartementen geldt dat er eigen voorzieningen aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld keukenapparatuur. Bij de specifieke omschrijving staat precies vermeld welke voorzieningen er aanwezig zijn en hoe de kamerindeling is.

Aanbiedingen voor het perfecte appartement

Voordat je een appartement gaat huren is het belangrijk om stil te staan bij de volgende punten: type vakantie, aantal personen, vakantiebudget en natuurlijk de bestemming.  Als deze punten bij je bekend zijn dan kun je op zoek naar het ideale vakantieverblijf. Selecteer het aantal badkamers, faciliteiten, ligging en aantal slaapkamers in de verfijnde zoekfunctie van ZieZo Vakantiehuizen. Voor je het weet heb jij het gewenste vakantieverblijf gevonden!

Appartementen zijn overal te huur: op een vakantiepark, in het centrum van de stad, aan zee, in de bergen of aan een meer. Wie wilt nu niet een vakantieverblijf op een paar meter afstand van het strand? Bij ZieZo Vakantiehuizen vind je appartementen aan zee met schitterend uitzicht over de helderblauwe zee, maar ook appartementencomplexen met eigen zwembad. Een appartement is ook een uitstekend verblijf tijdens stedentrips. Wat dacht je van dit type vakantieverblijf in het centrum van Rome, Parijs of Barcelona? Beleef de stad van dichtbij! Denk ook beslist eens aan een appartement op een vakantiepark, waar de kinderen onbezorgd kunnen spelen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, terwijl jij geniet van jouw welverdiende vakantie.

Verhuur appartementen wereldwijd

Bij het kiezen van een appartement speelt niet alleen de ligging een belangrijke rol, wat dacht je van de bestemming zelf?! Op elk ondenkbaar plekje binnen Europa, maar ook buiten Europa, vind je appartementencomplexen. Of je nu kiest voor een zomervakantie naar Turkije, Kroatië of Portugal, een appartement is ideaal om jouw vakantie te vieren! Ga je liever op wintersport, dan is een appartement in Oostenrijk of Zwitserland zeker geschikt.