X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Groot-Brittannië

Vakantiehuis in Groot-Brittannië

Groot Brittannië bestaat uit meerdere delen: Schotland, Wales, Noord-Ierland en Engeland. Ieder van deze delen hebben een eigen karakter en charme. Vier een vorstelijke vakantie in Groot Brittannië! Dat begint al met een uitgebreid Engels ontbijt in je vakantiehuisje. Trek vervolgens de wandelschoenen aan en begin dan met een flinke wandeltocht door het schitterende heuvelland of langs de indrukwekkende kust. Een vakantie in Groot Brittannië is geschikt voor iedereen die houdt van vrijheid en natuur. Naast historische kastelen liggen in Wales en Schotland ook prachtige statige landhuizen met landschapstuinen. In de bruisende steden als Londen en Edinburgh liggen hippe clubs en pubs. Misschien is Groot Brittannië niet het eerste land waar je aan denkt om op strandvakantie te gaan. Toch biedt dit land een uitgestrekte kustlijn met brede zandstranden, steile klippen en kiezelstrandjes. Maak de vakantie in Groot-Brittannië compleet met een vakantiehuis aan zee! Brighton is een leuke badplaats met modern vertier.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

1464 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Groot-Brittannië

1464 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuizen en cottages in Engeland

Engeland kenmerkt zich door prachtige meren, stranden en bergen. Maar ook immense kastelen, historische kathedralen en prachtige landhuizen maken deel uit van het landschap. Bezoek Stratford, de wereldstad Londen, de geboorteplaats van Shakespeare, de universiteitsstad Cambridge, de shopping walhalla Newcastle en de middeleeuwse stad York. Kortom, er is van alles te zien en te beleven vanuit je vakantiehuis in Engeland. Of beter: cottage. Vele vakantiehuizen zijn typisch Engels ingericht, waardoor je echt het idee hebt in Engeland op vakantie te zijn. Zeer sfeervol!

Vakantiehuizen en cottages in Schotland

Een vakantie in Schotland betekent genieten van de ongerepte natuur en stilte. De natuur is zeer afwisselend: van prachtige rotsformaties tot kilometerslange kustlijnen, van diepe valleien tot talloze eilanden, van bergketens tot duizenden meren. Bezoek de culturele stad Edinburg met zijn talrijke musea en bezienswaardigheden. Ook Glasgow is sinds de laatste jaren uitgegroeid tot een moderne stad met theaters, concertgebouwen, restaurants, talloze winkels en musea. Huur een vakantiehuis in Schotland en kom hier vakantie vieren!

Vakantiehuizen en cottages in  Wales

Een vakantie in Wales is erg geliefd onder liefhebbers van natuur, avontuur en sport. Vele vakantiegangers kiezen ook voor een vakantie in Wales vanwege de imposante kliffen aan de kust met een fascinerend uitzicht over de baai, het fraaie binnenland met nationale parken en talloze pittoreske dorpen. Grote kans dat een bewoner je verhalen vertelt over de volkslegendes zoals Koning Arthur en Merlijn. Een bezoek aan de Cardiff Castle mag je zeker niet missen, dit is één van de mooiste bezienswaardigheden van Wales. Kortom, huur een vakantiehuis in Wales en ontdek dit mysterieuze deel van Groot-Brittannië!

Online compleet aanbod vakantiehuizen in Groot-Brittannië

Een vakantiehuis in Groot Brittannië biedt talloze mogelijkheden. Ook zo enthousiast geworden over een vakantiehuisje in Schotland, Wales, Engeland of Noord-Ierland? ZieZo Vakantiehuizen heeft het allemaal! Bekijk onze vakantiehuis aanbiedingen online en hopelijk mogen de gastvrije bewoners van Groot-Brittannië jouw snel verwelkomen.