X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Groot-Brittannië | Londen

Vakantiehuis in Londen huren

Londen is een wereldstad in het zuiden van Engeland, de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Een stedentrip naar Londen biedt een onvoorspelbaar rijkdom aan bezienswaardigheden. Londen is een stad vol vermaak en cultuur, er is voor ieder wat wils. Het maakt niet uit of je een week of een weekendje naar Londen gaat, vervelen in Londen is niet mogelijk!

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

66 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Londen

66 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Bezienswaardigheden in Londen

Tijdens een stedentrip Londen raakt niemand uitgekeken. De Tower Bridge, de bekende rode dubbeldekbussen, de wisseling van de wacht aan Buckinham Palace, de Big Ben en het beroemde reuzenrad The Londen Eye bepalen het verrassende straatbeeld van Londen. Een bezoek aan de beste musea ter wereld mag je niet overslaan. Wat ook zo geweldig is aan Londen is dat de meeste musea gratis zijn. Een zekere aanrader is Tate Modern dat pal aan de Theems ligt. Dit is één van de meest bezochte moderne kunstmusea ter wereld. Houd je meer van oudere kunstwerken neem dan zeker eens een kijken in de National Gallery. Hier vind je werken van onder andere Picasso, Rembrandt en Van Gogh.

Winkelen in Londen

Naast de vele bezienswaardigheden zoals The London Eye, St. Paul's Cathedral en de Tower Bridge is het de moeite waard om een dagje te besteden aan winkelen. Londen is één van de shophoofdsteden ter wereld! In londen liggen maar liefst 30.000 winkels, waarvan 3.000 in het centrum liggen. De bekendste winkelstraat is Oxford Street, dit is de drukst bezochte winkelstraat van Europa met maar liefst 200 miljoen bezoekers per jaar. En als je gekozen hebt voor een weekendje Londen om te winkelen dan mag je het bekende warenhuis Harrods zeker niet missen.

Uitgaan in Londen

En heb je het dan uiteindelijk gehad met de musea en de winkels. Maak dan een rustige wandeling door één van de 143 parken en tuinen die in Londen te vinden zijn. Hier kikker je helemaal van op zodat je in de avond één van de vele musicals kunt bezoeken in de uitgaanswijk West End. Of breng je avond door in een van de 3800 pubs of 233 nachtclubs die Londen rijk is. Dus zoals je kunt lezen heeft Londen echt voor ieder wat wils. Als je eenmaal een weekendje in Londen bent geweest dan wil je er ook zeker snel nog een keer terug!

Stedentrip Londen aanbiedingen

Enthousiast geworden over een weekendje weg naar Londen? Een stedentrip naar Londen hoeft niet duur te zijn, er zijn genoeg goedkope appartementen en vakantiehuisjes te huur in Londen. Het aanbod bestaat uit appartementen in de wijken West-Londen, Noordwest- Londen en Mayfair-Londen. Huur een appartement in het centrum van Londen en ervaar alle hoekjes van de Britse cultuur!