X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Ligging vakantieverblijf | Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is het grootste attractiepark van Europa en zeker bezoek waard. Het park is zelfs zo groot dat het eigenlijk niet te doen is om alle attracties in één dag te beleven. Een korte vakantie of weekendje weg naar het Disney is dan ideaal. Je bent ook zo in Parijs om er een echte stedentrip van te maken. Een trip naar Disneyland Parijs met overnachtingen in een vakantiehuis of appartement boek je hier. Meer informatie over Disneyland Parijs? Lees dan verder.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

0 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Wie droomt er nou niet van een heerlijke vakantie naar Disneyland in Parijs. Ontmoet jouw favoriete Disney figuren en laad je vervolgens weer op in een knus kindvriendelijk vakantiehuis, zodat je de volgende dag weer genoeg energie hebt voor de avonturen van Disneyland Parijs. ZieZo Vakantiehuizen biedt leuke vakantiewoningen aan voor deze onvergetelijke familievakantie. Bekijk ook eens de groepsaccommodats in de omgeving van Disney wanneer je met een grote groep een weekendje weg wilt. Beleef met het hele gezin een vakantie van je leven met een vakantiehuisjes in de omgeving van Disneyland Parijs! Boek direct je vakantie via Vrijuit:

Van Eurodisney Parijs naar Disneyland

Euro Disney (zoals het park vroeger heette) werd geopend op 12 april 1992. Het park werd voor 3,35 miljard euro uit de grond gestampt. Er werd maar liefst 1943 hectare grond opgekocht! Het was een mega project waar 3,5 jaar aan gebouwd is. Het park blijft zich ook nu nog door ontwikkelen en er worden regelmatig nieuwe attracties geopend. In 2003 werd het Disney park extra uitbreid met de opening van het Walt Disney Studio's Park. Hierdoor heb je als bezoeker nog meer keuze uit verschillende thema's. Wellicht is dit wel het spectaculairste attractiepark van de wereld! Wist je dat Disneyland jaarlijks 16 miljoen bezoekers trekt!

Eurodisney Parijs: te groot voor 1 dag

Disneyland Parijs is een attractiepark voor jong en oud, naast alle figuren van Disney zijn er ook vele waanzinnige attracties. Naast de figuren uit deze tijd als Stitch, Shrek en Buzz, lopen op op het park van Disney ook nog de traditonele figuren rond als Mickey Mouse, Donald Duck, Knabbel en Babbel en Goofy. Het is onmogelijk om het attractiepark Disneyland Parijs in één dag te bezichtingen, dit is dan ook de reden dat ZieZo Vakantiehuizen diverse appartementen en vakantiehuizen in de omgeving van Disneyland verhuurt.

Online een vakantiehuis in Disneyland Parijs boeken

De vakantiehuizen van ZieZo Vakantiehuizen zijn geschikt voor zowel een weekendje weg met het hele gezin als voor een familievakantie. Tip: combineer Disneyland Parijs met een stedentrip Parijs. Ook is er de mogelijkheid om met een grote groep een groepsaccommodatie te boeken. Wat voor vakantie je ook wilt, je bent verzekerd van een mooi vakantiehuis voor een uitstekende prijs. Bij ZieZo Vakantiehuizen vind je ook aanbiedingen voor een weekendje of vakantie Disneyland Parijs!