X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Speciaal voor jou | Vakantiehuizen met internet

Vakantiehuizen met internet

Ook op je vakantieadres kan het handig zijn een internetaansluiting te hebben. Bijvoorbeeld om activiteiten in de omgeving van je vakantiehuis te vinden of om je werkmail te checken. Of misschien gebruik je internet wel om contact op te kunnen nemen met de thuisblijvers. Wat je reden ook is, een vakantiehuis vinden met internetverbinding wordt steeds makkelijker. Meer en meer vakantiehuizen worden namelijk standaard uitgerust met een internetaansluiting. Wil je er zeker van zijn dat je een vakantiehuis boekt met een internet? Wij geven bij elke vakantiehuis aan of er een internetaansluiting beschikbaar is. 

 

 

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

36857 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Vakantiehuizen met internet

36857 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Internet is niet meer weg te denken uit ons leven. Een vakantiehuis waar je gewoon kan beschikken over een internetaansluiting is dan ook geen overbodige luxe. In de omgeving van de meeste vakantiehuisjes is er bijna altijd wel een internetcafé in de buurt. Maar het is natuurlijk nog handiger wanneer je gewoon vanuit je vakantiehuisje kunt surfen op het internet. Internet vanaf ieder plekje in je vakantiehuis: vanaf het balkon, het terras, de bank of de ontbijttafel. Gelukkig beschikken niet alleen de luxe vakantiehuizen over internet, steeds meer vakantiehuizen bieden deze dienst standaard aan.

Internet op vakantie biedt meer mogelijkheden

Internet op reis heeft talloze mogelijkheden: skypen met familie en vrienden, online gamen of informatie zoeken over de omgeving. Een vakantiewoning met internet geeft de mogelijkheid om vanaf je vakantiehuisje snel informatie te vinden over excursies en bezienswaardigheden in de buurt. Wanneer het buiten giet van de regen kun je op internet surfen en e-mails lezen terwijl de houtkachel brandt. Ook voor zakenmensen is internet op reis ideaal. Een vakantiehuis met internet bied je ook als vakantieganger de mogelijkheid om vrije tijd te combineren met werk. Stel je eens voor: ongestoord werken terwijl je toch geniet van de rust en natuur.

Mogelijkheden om van een internet gebruik te maken

Er zijn een aantal manier om gebruik te maken van een internet connectie op je vakantieadres. De eerste en meest simpele manier is via een netwerk dat niet beschermd is met een wachtwoord. In veel vakantiewoningen wordt deze mogelijkheid aangeboden. Je hebt hierdoor vrij toegang tot het internet. Let wel op dat als je verbonden bent met het wifi netwerk je eigen pc goed beschermt is tegen externe indringers met een firewall. Deze manier is niet altijd de meest veilige. Weet wat je doet als je hier gebruik van maakt.

Om toch wat extra bescherming te bieden zul je bij veel vakantiehuizen met internet een aparte toegangscode krijgen. Deze toegangscode heb je nodig om gebruik te kunnen maken van het internetnetwerk. Dit maakt de internetverbinding natuurlijk een stuk veiliger, omdat niet iedereen zo maar gebruik van het netwerk kan maken. Voor beide methoden geldt dat je je firewall goed moet hebben ingesteld om niet gewenste gasten buiten je eigen pc te houden.

Vakantiehuizen met internet online zoeken & boeken

ZieZo Vakantiehuizen heeft een groot aantal vakantiehuizen met internet. Bekijk online het aanbod van vakantiehuisjes met internet in bijvoorbeeld Italië, Spanje, Oostenrijk, Kroatië, Griekenland, Nederland, Duitsland en natuurlijk nog veel meer landen. Internet op vakantie is op veel plekken mogelijk en biedt talloze extra's om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.