Vakantiehuis huren online | Speciaal voor jou | Kindvriendelijke vakantiewoningen

Kindvriendelijke vakantiewoningen

Op vakantie met (kleine) kinderen is een grote belevenis. Met het hele gezin ga je op een mooie bestemming een avontuur tegemoet. Een kindvriendelijk vakantiehuis is dan de ideale accommodatie. Een vakantiehuis gericht op families met kinderen biedt alle vrijheid en privacy, zoals je thuis ook gewend bent. De meeste familievakantiehuizen bieden extra faciliteiten, zoals speeltoestellen, kinderbedden en kinderstoelen. . Bij ZieZo Vakantiehuizen vind je een groot aantal kindvriendelijke bungalows, vakantieparken en vakantiehuizen die direct online te boeken zijn.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

5018 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Kindvriendelijke vakantiewoningen

5018 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Een kindvriendelijk vakantiehuis is de perfecte uitvalbasis bij een vakantie met kinderen. Naast het avontuurlijke buitenleven zorgen de extra ruimtes, de vrijheid en de kinderfaciliteiten in het vakantiehuis voor veel vakantieplezier en minder zorgen. De kinderen kunnen zich bijvoorbeeld uitleven in de zandbak of op de schommel, terwijl jij vanaf het terras aan het genieten bent van speelplezier. Wat dacht je van een vakantiehuis dicht bij een pretpark? De kinderen zullen genieten van een weekendje weg naar naar Disneyland Parijs of naar de Efteling!

Wanneer is een vakantiehuis kindvriendelijk

Het is lastig precies aan te geven wanneer een vakantiewoning nu echt kindvriendelijk is of niet. Dit komt omdat iedere leeftijdscategorie andere eisen stelt aan een kindvriendelijke accommodatie. Zo hebben peuters en kleuters meer toezicht nodig dan tieners. In dat geval is het dus handig als het terras of tuin van het vakantiehuisje voorzien is van een omheining, zodat er zorgeloos gespeeld kan worden. Een vakantiehuis met zwembad zorgt voor veel waterplezier, maar is dit wel veilig voor kinderen? Zo zijn er nog andere punten waar rekening gehouden moet worden bij het kiezen van een kindvriendelijk vakantiehuis. Je zult echter altijd zelf je kinderen in de gaten moeten houden, ondanks dat een vakantiehuis geschikt is voor een vakantie met kinderen.

Extra facilteiten in een vakantiewoning geschikt voor kinderen

De meeste kindvriendelijke vakantiewoningen beschikken naast diverse speeltoestellen, ook over extra huishoudelijke apparatuur, zoals een vaatwasser, wasmachine en stopcontacten met kinderveilige stopcontacten. Een speciale kinderkamer, ruime slaapkamer voor de ouders en een grote woonkamer waarin tegelijkertijd gespeeld, gerust en gegeten kan worden is meestal aanwezig in de luxe vakantiehuizen.

Naast deze comfortabele faciliteiten beschikken de meeste familiehuizen ook over de volgende faciliteiten:

  • kinderstoel
  • kinderbed of ledicant
  • zandbank
  • wip of schommel
  • Andere antrekkelijke extra's voor kinderen (bijv. bolderkar, fiets etc)

In de specifieke omschrijving van het vakantiehuisje staat duidelijk aangegeven welke van deze kinderfaciliteiten aanwezig zijn.

Speciaal geselecteerde familievakantiehuizen

ZieZo Vakantiehuizen heeft kindvriendelijke vakantiehuizen geselecteerd die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Kies voor een gezinsvriendelijk vakantiehuis in bijvoorbeeld Italië, Frankrijk, Duitsland of gewoon in Nederland. Ooit al eens aan een accommodatie op een vakantieboerderij gedacht? Of je nu met de kinderen uitstapjes wilt maken, naar het strand wilt gaan of sportieve activiteiten wilt ondernemen. Een vakantie met kinderen is nog nooit zo comfortabel en zorgeloos geweest als in een kindvriendelijke vakantiewoning. Een vakantiehuis biedt vele mogelijkheden voor een familievakantie!

Een gezinsvriendelijk vakantiehuis vinden en boeken? Maak gebruik van de zoekfunctie op de website of klik verder voor alle vakantie accommodaties die geschikt zijn voor kleinere kinderen.