X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Over ZieZo

Over ZieZo

Wie is ZieZo Vakantiehuizen?

ZieZo Vakantiehuizen is onderdeel van ZieZo Vakantie. Vanwege de dagelijkse ontwikkelingen in de wereld, de talloze vakantie websites en de ongekende populariteit van vakantieverblijven hebben wij ZieZo Vakantiehuizen ontwikkeld. Met als resultaat een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website met een uitgebreid aanbod van kwalitatieve vakantieverblijven van betrouwbare reisorganisaties.

ZieZo Vakantie is een onafhankelijk online reisbureau. Het is opgericht door enkele jonge en enthousiaste ondernemers die ervaring hebben in zowel de reisbranche als de internet branche. Een nauwe samenwerking tussen ons en een professioneel internet bureau, dat gespecialiseerd is in webdesign en internet marketing, heeft tot een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website gezorgd. Dankzij deze mix van kennis kunnen we ons onderscheiden van andere vakantie websites.

Waarom boeken bij ZieZo Vakantiehuizen?

Zorgeloos vakantiehuis huren Gerenommeerde en betrouwbare partners
De reisorganisaties waarmee we samenwerken zijn aangesloten bij ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Huur dus zorgeloos een vakantieverblijf bij ZieZo Vakantiehuizen!

Uitgebreid aanbod vakantiehuizen Meer dan 30.000 vakantiehuizen wereldwijd
Op één website is het vakantiehuizen aanbod van meerdere reisorganisaties verzameld, zowel van nationale als internationale aanbieders. De reisorganisaties zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. ZieZo Vakantiehuizen biedt dan ook keuze uit meer dan 30.000 vakantieverblijven verspreid over 27 landen. Het aanbod bestaat uit appartementen, vakantiehuizen, vakantieparken en vakantievilla's.

Veilig en snel online boeken Veilig betalen via overschrijving of creditcard
De website is vanuit het oogpunt van de bezoeker ontwikkeld met als resultaat een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke vakantiewebsite. Geen urenlange zoektocht meer op het internet. Het zoeken, vergelijken en boeken van het ideale vakantieverblijf is nog nooit zo snel een eenvoudig geweest. De kernwaarden van ZieZo Vakantiehuizen zijn dan ook: gebruiksvriendelijk, transparantie en onafhankelijk.

Uitstekende klantenservice Bereikbaar via live chat, telefoon en e-mail
Ondanks dat ZieZo Vakantiehuizen een online reisbureau is streven we naar een goede klantenservice. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn punten die centraal staan.


Contactgegevens ZieZo Vakantie

Postadres
Bosring 44
6065 DA Montfort
Vestigingsadres
Staat 42A
6031EM Nederweert
Bereikbaarheid
Tel: +31 (0)85-8771766
E-mail: info@vakantiehuishurenonline.nl
Openingstijden
Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.
Op officiële feestdagen zijn we telefonisch niet bereikbaar.
Buiten kantooruren kun je het noodnummer van de uitvoerende reisorganisatie bellen dat op de reispapieren staat vermeld.
Overige gegevens
Kvk nr: 14098274
BTW nr: NL1584.75434.B01


Meer vakantie websites

Bij het kiezen van je vakantiehuis ga je natuurlijk op zoek naar zo veel mogelijk informatie over je potentiele reisdoel. Om je zoektocht iets gemakkelijker te maken hebben wij ook enkele website tips voor je verzameld die je kunt gebruiken. Je vind ze op onze link overzichts pagina.