X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Type vakantieverblijf | Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties

Als je met de hele familie, vriendengroep of verening erop uit wilt trekken is het natuurlijk het leukste als het hele gezelschap in dezelde accommodatie kan overnachten. Op zoek naar een extra groot vakantiehuis? Met ZieZo Vakantiehuizen heb je honderden groepsaccommodaties tot je beschikking. Voor groepen van 10 tot wel 40 personen vind je hier groepsaccommodaties in zowel Nederland als elders in Europa.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

3436 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Groepsaccommodaties

3436 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Groepsverblijven

Wat dacht je van een heerlijk weekendje weg met je vriendengroep, familie of collega's? Gezamenlijk weg uit de dagelijkse sleur om samen te kletsen, wandelen, fietsen, borrelen of zwemmen. Bij een vakantie met een grote groep hoort natuurlijk een groepsaccommodatie waar iedereen zonder problemen en met voldoende privacy kan verblijven. Uitje met de vereniging, familievakantie of weekendje weg met een groep vrienden? Kies voor een groepsvakantiehuis!

Groepsvakantiehuis voor iedere groep

Het is niet makkelijk om een groepsaccommodatie te vinden als je met meer dan 10 personen bent. Maar ZieZo Vakantiehuizen biedt grote vakantiehuizen aan die geschikt zijn voor 10 personen, 12 personen en zelfs voor meer dan 20 personen. Deze groepsvakantiehuizen beschikken over meerdere slaapkamers en meestal over meerdere badkamers. De groepsaccommodaties zijn geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familieweekend of een vakantie met vrienden. Vind bij ZieZo Vakantiehuizen de geschikte groepsaccommodatie in Nederland of elders in Europa. Ons online aanbod bestaat uit voldoende groepsaccomodaties, grote vakantiehuizen, groepsvakantiehuizen en vakantieboerderijen.

De gewenste faciliteiten aanwezig in het grote vakantiehuis

Moet je een schoolkamp of familie weekend organiseren en ben je op zoek naar een groepsaccommodatie? Kies dan voor een groepsverblijf waar een privé zwembad aanwezig is. Of wat denk je van een grote accommodatie op het platteland waar speurtochten en oud Hollandse spellen te organiseren zijn, gegarandeerd een succes bij jong en oud!

ZieZo Vakantiehuizen biedt groepsaccommodaties aan in Nederland en België. Vooral in de regio's Drenthe, Limburg, Friesland, Brabant en de Belgische Ardennen zijn groepsaccommodaties zeer geliefd en ruim voor handen. Maar wist je dat je ook in Frankrijk, Spanje en Italië grote vakantiehuizen kunt vinden? En wat dacht je van de grote vakantiehuizen en chalets in de populaire wintersportgebieden van Oostenrijk en Zwitserland. Kortom, in ieder land is het mogelijk om met een grote groep in één accommodatie te verblijven en je vindt ze allemaal hier!

Huur eenvoudig en snel een groepsaccommodatie

Bekijk nu het aanbod van grote vakantiehuizen in o.a. Frankrijk, Nederland en Belgie bij ZieZo Vakantiehuizen! Gegarandeerd een onvergetelijk weekend met vrienden, familie of collega's, met dank aan een groepsvakantiehuis! Gebruik de uitgebreide zoekfunctie op de website of ga vanuit deze pagina naar het complete aanbod beschikbare groepsaccommodaties van ZieZo Vakantiehuizen.