Vakantiehuis huren online | Soort vakantie | Winterzon vakantie

Winterzon vakantie

Droom je ook van zon, zee en strand tijdens de wintermaanden? Wil je graag op vakantie naar een vakantieoord waar je het ultieme warme vakantiegevoel ook in de winter kunt ervaren? Dat kan! Steeds meer toeristen kiezen voor een zonnige vakantieoord in de wintermaanden om hun 'winterdip' uit te zitten in een zuidelijk gebied waar de warme temperaturen je tegemoet komen. Ook in de winter is een strandvakantie met een vakantiehuis aan zee mogelijk.

Aan jou de vraag hoe jij je winterzon vakantie wilt invullen. Trek je er graag op uit? Bezoek dan de zuidelijke plaatsen van bijvoorbeeld Spanje om heerlijke te genieten van de oase van mediterrane rust. Enkele populaire bestemmingen voor een winterzon vakantie op het vasteland van Spanje zijn Malaga en Allicante. De Spaanse eilanden Ibiza, Mallorca, Menorca, Gran Canaria en Tenerife zijn ook razend populair voor een winterzon vakantie. Daarnaast is het in de winter ook heerlijk vertoeven aan de Costa del Sol en de Costa Blanca. Doorbreek het winterseizoen en maak jouw winter dit jaar extra zonnig. Echte zonliefhebbers kunnen in de winter hun relaxte winterzon vakantie boeken bij ZieZo Vakantiehuizen.

Overwinter vakantie op zonnige bestemmingen

De herfst en winter zijn voor de meeste niet de meest aangename seizoenen in het jaar. Gelukkig zijn er vele mogelijkheden om makkelijk en goedkoop een comfortabele villa of appartement op een zonovergoten bestemming te huren. Overwinteren op een zonnig vakantieoord is een prima oplossing om de Hollandse winters te mijden. Een winterzon vakantiehuis huren voor een langere periode op een zonovergoten vakantiebestemming is de manier om te overwinteren! Daarnaast zijn vakantiehuizen een perfect alternatief voor hotels. De ruimte, privacy en comfort zorgen voor een aangenaam vakantieverblijf. ZieZo Vakantiehuizen biedt in het winterseizoen op sfeervolle vakantiebestemmingen betaalbare luxe vakantiehuizen aan.

Overwinteren in Spanje, Turkije & Portugal

Het zonnige Spanje is erg in trek om te overwinteren, maar ook de landen Portugal, Italië, Frankrijk en Turkije zijn populair. Wel eens gedacht aan overwinteren in de streek Andalusië in Spanje? Je comfortabele vakantievilla of appartement ligt in het uiterste zuiden van Spanje, waar het zelfs in de wintermaanden nog 20 graden kan zijn.

Ook de Algarve in Portugal is een ideale streek om te overwinteren. Door het feit dat in Algarve 6 uur per dag de zon schijnt en jaarlijks maar 50 tot 60 dagen regent, is de Algarve een overwinter topper! Turkije is als overwinter bestemming in opkomst. Het binnenland kan in de winter behoorlijk fris zijn, maar aan de zuidkust is het goed vertoeven.

Meer tips voor winterzon bestemmingen? Lees dan deze artikelen:

Boek nu online een vakantiehuis om te overwinteren!

Of je nu een vakantiehuis zoekt in Italië of Spanje, ZieZo Vakantiehuizen geeft je de gelegenheid om goedkoop te overwinteren in een luxueuze vakantiewoning. Daarvoor hebben we een groot aantal accommodaties voor je verzameld. Waar je ook wilt overwinteren, de ideale locatie is er vast en zeker bij! Maak gebruik van de uitgebreide mogelijkheden om te zoeken of bekijk hier direct alle winterzon vakantie aanbiedingen. Heb je je ideale overwinter vakantie gevonden dan kun je deze makkelijk en veilig direct online boeken.