X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Spanje | Menorca

Vakantiehuis op Menorca huren

Iedereen is wel bekend met het Spaanse eiland Mallorca, maar wat dacht je van haar zusje Mallorca. Net zo mooi en een ideale vakantiebestemming om er een appartement of vakantiehuis te huren. Het mooie Menorca ligt in de Middellandse Zee en behoort tot de eilandengroep Balearen,  waar de eilanden Mallorca, Ibiza, Formentera en Cabrera ook onderdeel van zijn. De eilandengroep Balearen behoren tot Spanje. Menorca is het meest Noordelijk gelegen eiland van de eilandengroep en biedt talloze mogelijkheden tijdens een vakantie. Het geriefelijke eiland Menorca is ook één van de meest rustige eilanden van de eilandengroep, maar is qua oppervlakte wel aanzienlijk groot.  

Het eiland heeft een prehistorisch binnenland dat geen enkel eiland van de Balearen bezit.  Schilderachtige dorpjes en vele rotsformaties bepalen het natuurlandschap van dit prachtige eiland. De zonovergoten zandstranden lopen langzaam af in zee, wat Menorca geschikt maakt voor vakanties met kinderen. Het huren van een appartement op Menorca is een uitstekende keuze als je houdt van idyllische baaien, schitterende zandstranden en beboste heuvels.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

26 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Menorca

26 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Bezienswaardigheden Menorca

Een vakantie Menorca zit vol verrassingen. Tijdens jouw vakantie op Menorca heb je de keuze uit vele bezienswaardigheden op het eiland, die jouw verblijf in een vakantiehuis of appartement alleen nog maar aangenamer maken. Denk hierbij onder meer aan het vissersplaatsje Fornells. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in het Los Delfines Aquapark en cultuur vind je op Moli de Dalt, waar een interessant museum gevestigd is.

De steden in Menorca geven ook veel cultuur prijs, mede dankzij de vele kerken die te bezoeken zijn op het eiland. Het nachtleven op Menorca speelt zich voornamelijk af in de steden Ciutadella en Mahón. Verwacht in deze steden geen bruisend nachtleven vol discotheken en kroegen, maar gezellige terrasjes en culinaire restaurants.

Het hoogste punt van Menorca is te vinden op Monte Toro, die slechts 357 meter hoog is, maar toch een mooi uitzicht over een deel van het eiland biedt. Kortom, Menorca is een ideale vakantiebestemming om een vakantiehuis of appartement te huren als je op zoek bent naar zon, natuur en rust.

Populaire badplaatsen Menorca

Menorca biedt diverse kleine vakantieoorden met schitterende stranden, waar het heerlijk vertoeven is. Populaire badplaatsen waar veel toeristen een appartement of vakantiehuis huren op Menorca zijn:  Cala'n Bosch, Arenal d'en Castell, Cala Galdana en Ciutadella. De badplaats Arenal d'en Castell beschikt over één van de grootste witte zandstranden aan de noordkant van Menorca. 

Wil je liever jouw vakantie op Menorca doorbrengen in een levendige badplaats, dan is een appartement of vakantiehuis in Ciutadella de juiste keuze. De voormalige hoofdstad Ciutadella ligt aan de westkust van Menorca. In deze authentieke, historische stad is het heerlijk slenteren in het historische centrum vol met kerken en kleine paleizen. Verder heb je tijdens een vakantie in Ciutadella de keuze uit talloze restaurants en terrasjes die voornamelijk gelegen zijn aan de haven.

Appartementen en vakantiehuizen op Menorca online te huur

Kies voor een vakantie Menorca! ZieZo Vakantiehuizen heeft voldoende mogelijkheden om jouw vakantie op Menorca zo comfortabel mogelijk te maken. Appartementen en vakantiehuizen op Menorca zullen jouw vakantie op Menorca alleen nog maar onvergetelijker maken. Huur dus vandaag nog een vakantiehuis of appartement op Menorca voor een heerlijke vakantie op dit zonovergoten Canarische Eiland.