X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Spanje | Costa Brava

Vakantiehuis aan de Costa Brava huren

De Costa Brava is een kuststrook aan de Middellandse Zee van ongeveer 200 kilometerlang. De kust staat bekend om het ruige karakter met steilie rotspartijen en intieme baaien. In het Catalaans betekent Costa Brava dan ook 'woeste kust'.

Op nog geen twee uur vliegen van Amsterdam liggen de gezellige badplaatsen als Lloret de Mar, Tossa de Mar, Malgrat de Mar en Santa Susanna. De Costa Brava is een geliefde bestemming waar jaarlijks duizenden vakantiegangers een appartement of vakantiehuis huren om volop te genieten van de mooie stranden, de sfeervolle plaatsen, het uitbundige nachtleven en de vele watersportmogelijkheden. Een vakantie aan de Costa Brava is geschikt voor jong en oud!

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

869 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Costa Brava

869 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Swingende vakantie Costa Brava

Vele jongeren brengen hun feestvakantie door in de levendige badplaatsen Lloret de Mar en Blanes. Deze badplaatsen staan dan ook bekend om het bruisende nachtleven. De jongeren vermaken zich prima in de vele nachtclubs en kroegen, terwijl de wat ouderen kunnen ontspannen op het strand. Andere gezellige badplaatsen die bezocht worden door vakantiegangers uit alle windstreken zijn Malgrat de Mar, Rosas, Estartit en Plata d'Aro.

Bezienswaardigheden Costa Brava

Wie een dagje geen zin heeft om op het strand te liggen kan vanuit het appartement eenvoudig een stedentripje maken naar Barcelona. Deze stad is één groot openluchtmuseum met de indrukwekkende bouwwerken van Gaudi, de Ramblas en natuurlijk het wereldberoemde stadion van Camp Nou. Naast deze bezienswaardigheden te bewonderen is het ook de moeite waard om heerlijk tapas te eten op één van de vele terrassen. Tijdens een stedentrip Barcelona is het ook de moeite waard om een kijkje te nemen in het museum Salvador Dali in Figueras, in het beroemde klooster van Montserrat en rond te slenteren in de Joodse wijk in Gerona. Een vakantiehuis aan de Costa Brava is ideaal om leuke uitstapjes te maken in het binnenland. Kortom, een vakantie aan de Costa brava heeft vele verrassingen voor je in petto.

Costa Brava vakantiehuis en appartement aanbiedingen

De gezellige badplaatsen, de heerlijke zandstranden, het aangename klimaat en een charmant vakantiehuis maken een vakantie aan de Costa Brava compleet. Huur bij ZieZo Vakantiehuizen een mooie appartement of vakantiehuis in de Lloret de Mar, Tossa de Mar of Blanes. Het vakantieverblijf aanbod aan de Costa Brava is zeer uitgebreid vanwege de enorme vraag. De Costa Brava is de ideale vakantiebestemming om een appartement of vakantiehuis te huren!