X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Overige landen

Overige landen

Vakantiehuizen worden elk jaar populairder. Steeds meer vakantiegangers ervaren de voordelen bij een verblijf in een vakantiehuis. Geniet tijdens de vakantie van de luxe dat je thuis gewend bent. Niet alleen de luxe of comfort zijn voordelen van een vakantiehuis, wat dacht je van een eigen privé zwembad, jacuzzi of ligging aan zee? Vakantiehuizen zijn er in alle maten en soorten en op elk mooi plekje in de wereld te huur! Niet alleen in de traditionele vakantielanden als Frankrijk, België of Duitsland zijn vakantiehuizen te huur. Oost-Europa wordt ook een steeds populairdere vakantieregio, denk maar aan Bulgarije, Hongarije of Slovenië. Ook de landen Egypte, Tunesië en Marokko voldoen aan alle kenmerken om van een vakantie te genieten. Zelfs in Australië, Zuid-Afrika, Amerika en Thailand zijn vakantiewoningen te huur. Wil je liever een vakantie op een exotische bestemming, kies dan voor een vakantievilla of vakantiehuis op Mexico, Curaçao of Dominicaanse Republiek. Andere originele bestemmingen om een vakantiehuis te huren zijn: IJsland, Israël, Verenigde Arabische Emiraten of Slovenië. Kortom, bij ZieZo Vakantiehuizen heb je aanzienlijk veel keuze. Maak jouw vakantie compleet met een vakantiehuisje op één van de bestemming.