• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Polen

Vakantiehuis in Polen

Polen wordt bij de meeste reizigers nog niet echt als een vakantieland gezien. Dat dit land over een adembenemende schoonheid beschikt, is vaak niet het eerste waar je bij Polen aan denkt. Als je houdt van buitenlucht is Polen een perfecte vakantiebestemming! In Polen heb je meerdere mogelijkheden om een vakantie door te brengen; in de bergen van de Tatra, aan de kust van de Oostzee of aan één van de prachtige meren. De vele bossen en meren zijn een lust voor kajakkers, fietsers, wandelaars en voor alle watersporters. Daarnaast beschikt Polen over historische steden, kastelen, paleizen, kathedralen en tempels. In vergelijking met andere Europese vakantielanden kun je in Polen relatief goedkoop vakantie vieren.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

252 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Polen

252 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuizen in Polen - Vele bezienswaardigheden

Polen is een trotse bezitter van verschillende erfgoederen die vermeld staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO; het historische centrum van Krakau, het oude centrum van Warshau, concentratiekamp Auschwitz-Birkenau en het oudste oerwoud van Europa, Bialowieza. Helaas zijn ook vele prachtige gebouwen in Polen verloren gegaan tijdens de Tweede Wereldoorlog. Krakau is één van de belangrijkste cultuursteden van Midden-Europa, er wordt zelfs gezegd dat dit één van de mooiste steden van Europa is. Krakau heeft weinig vernielingen ondervonden van de Tweede Wereldoorlog. Bezoek tijdens een stedentrip in Krakau de grootste en mooiste marktplein van Europa, Rynek Glowny, het koninklijke paleis en kathedraal op de heuvel Wawel en ontspan in het stadspark Plantty.

Stedentrip naar Warschau

De hoofdstad van Polen is Warschau en tevens ook de grootste stad van het land. Je zou het misschien niet in de eerste instantie denken maar Warschau is een moderne stad met talrijke winkels, hippe discotheken en kroegen. In het centrum worden oude monumenten afgewisseld met communistische bouwwerken. In Warschau is nog een groot deel van de stadsmuren te zien, waar twee eeuwen lang op gebouwd is. Een bezoek aan het Wilanow-paleis mag je niet overslaan. Dit paleis is een prachtig buitenverblijf van een Poolse koning. Breng ook een bezoek aan de indrukwekkende kerken in het centrum.

Ontdek de natuur van Polen

Naast de prachtige historische bezienswaardigheden mag tijdens een vakantie in Polen een wandeling door de natuur niet ontbreken. In Polen liggen 23 nationale parken met ieder hun eigen natuurlijke schoonheden. Het bekendste en oudste nationaal park is Bialowieza. Dit nationaal park is zeer bekend, omdat het de enige overgebleven oerwoud is van Europa. In dit park leven bizons, lynxen, bevers en verschillende soorten roofvogels. Een aanrader tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Polen is om de 'wandelende duinen' in het nationaal park Slowinski te bezichtigen.

Compleet aanbod appartementen en vakantiehuizen in Polen

ZieZo vakantiehuizen biedt unieke vakantiehuizen en appartementen in Polen, Ontdek vanuit je vakantiehuis in Polen de prachtige natuur, historische steden en de rijke geschiedenis van Polen.