X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Luxemburg

Vakantiehuis in Luxemburg

In het westen van Europa ligt het kleine land Luxemburg. Dit land is na Malta het kleinste land binnen de Europese Unie. Luxemburg wordt omringd door de landen België, Duitsland en Frankrijk. Een vakantiehuisje in Luxemburg biedt een groene omgeving met prachtige middeleeuwse stadjes. Het landschap van Luxemburg is zeer afwisselend en is te vergelijken met de Belgische Ardennen. De bijzondere flora, glooiende heuvels, uitgestrekte bossen en indrukwekkende rotsen maken een wandeling of fietstocht de moeite waard. Kortom, een vakantiehuis in Luxemburg is het ideale vakantieland als je graag actief bezig bent.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

5 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Luxemburg

5 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuizen in Luxemburg - Bezienswaardigheden

Naast genieten van het groene landschap in Luxemburg kun je een bezoek brengen aan de middeleeuwse steden Vianden, Clervaux, Eternach en natuurlijk de gelijknamige hoofdstad. Luxemburg-stad staat bekend om de internationale allure, de statige gebouwen, de oude binnenstad, het oude kasteel Fort Thüngen en kathedraal de Notre Dame. Leuke modezaakjes vind je in de Rue du Nord of in de chique winkelstraat Grand-Rue. Ideaal voor een weekendje weg of stedentrip. Naast deze kleurrijke steden is het de moeite waard om een uitstapje te maken naar de plaatsen Esch-sur-Alzette en Diekirch. Cultuurliefhebbers zullen onder de indruk zijn van de vele burchten, musea en ruïnes op prachtig hooggelegen plekjes in Luxemburg. Een vakantiepark of vakantiehuisje in Luxemburg is een perfecte uitvalbasis om de regio te verkennen.

Natuurpracht vanuit je vakantiehuisje in Luxemburg

Luxemburg heeft zowel voor de sportievelingen, de natuurliefhebbers als voor de cultuurliefhebbers veel te bieden. In het zuiden van Luxemburg ligt het prachtige gebied 'Klein Zwitserland'. Alhoewel dit gebied niet te vergelijken is met Zwitserland kan hier ook volop genoten worden van de natuurlijke schoonheid. De rivieren de Moezel en de Esch hebben het landschap van Luxemburg bepaald en dat betekent kleurrijke wijngaarden op de oevers of een kanotochtje om het landschap vanuit het water te verkennen. En wat dacht je van een wijnproeverij in een wijnkelder? Dit alles is mogelijk vanuit je vakantiehuis in luxemburg!

Vakantiewoningen & Chalets in Luxemburg voor een perfecte vakantie!

Verzeker jezelf van een ontspannen vakantie in Luxemburg en kies voor een vakantiehuis op een vakantiepark of vakantiewoning van ZieZo Vakantiehuizen. Voor elk vakantie budget en voor elke smaak biedt ZieZo Vakantiehuizen een perfect vakantiehuis in Luxemburg. Maak in de uitgebreide zoekfunctie de gewenste faciliteiten en ligging van je vakantiehuisje bekend, vervolgens worden de gepaste en beschikbare vakantiehuizen getoond. Een vakantie in Luxemburg is 100% genieten en je bent er zo!