X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | België | Ardennen

Vakantiehuis in de Ardennen huren

De Ardennen zijn zeer populair in België en dit is niet voor niets. De Ardennen heeft een prachtig, heuvelachtig landschap met dichte bossen, stromende riviertjes en verstopte dorpjes. Ondanks dat de Ardennen niet erg groot is heeft  het voor iedereen wat te bieden: cultuurliefhebbers, natuurliefhebbers en sportievelingen.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

36 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Ardennen

36 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Sportieve vakantie Ardennen

De regio Ardennen staat vooral bekend om de veelzijdige activiteiten; mountainkbiken, rotsklimmen, quadrijden, vissen en survivallen. Avonturiers kiezen voor een actieve vakantie of een survivalweekend. Het heuvelachtige landschap is ideaal om te mountainbiken, rotsklimmen, quadrijden of te survivallen. Voor diegene die het wat rustiger aan willen doen kunnen mooie wandelingen maken of paardrijtochten maken. De stromende rivieren lenen zich uitstekend om te vissen, raften of kanoën. In de Ardennen zijn zelfs ski mogelijkheden in de wintermaanden! Een chalet in de Ardennen is een uitstekend verblijf voor een wintersportvakantie!

Groepsaccommodatie Ardennen

Op vakantie met je vrienden, bedrijfsuitje of een familie weekend? In de Ardennen liggen grote vakantiehuizen zodat je met iedereen in één vakantiewoning kunt verblijven. De Ardennen beschikken over een indrukwekkende geschiedenis die terug te zien is aan de imposante kloosters, prachtige ruïnes en imposante kloosters. Proef de streekproducten van de Ardennen onder genot van een Belgisch trappistenbier: Ardennerham, worsten en eendenlever.

Uitgebreid aanbod vakantiewoningen in de Ardennen

De Ardennen hebben een ruim aanbod aan accommodaties;appartementen, vakantiehuizen in de prachtige natuur of een kindvriendelijk vakantiepark. Maar ook voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een groepsaccommodatie kunnen in de Ardennen terecht. Dit alles heeft Ardennen te bieden op niet meer dan een paar uur rijden vanuit elke plaats in Nederland.