X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | België | Binnenland

Vakantiehuis in het binnenland van België huren

Het binnenland van België is perfect om op vakantie te gaan, het ligt in hartje België en heeft genoeg vertier voor vakantiegangers. Bezoek de universiteitsstad Leuven. Deze studentenstad ligt net buiten het centrum van Brussel. Op de Oude Markt en de Grote markt liggen veel terrassen en restaurants. Door de vele brouwerijen in Leuven wordt het ook wel de 'bierstad' genoemd. Andere bezienswaardigheden in de stad zijn musea, Begijnhoven en de diverse abdijen. Andere zalige stadjes in hartje België zijn Vilvoorde, Tienen, Diest, Aarschot en Halle.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

5 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Binnenland

5 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in België

Bezoek het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika (KMMA) in Tervuren waar je voorwerpen en opgezette dieren uit Afrika kunt bezichtigen, beleef het Sportimonium in Hofstade-Zemst waar je alles te weten komt over sport of ontdek de geschiedenis van Tervuren in het museum Hof van Melijn. De Nationale Plantentuin in Meise is één van de grootste botanische tuinen van Europa. Neem een kijkje in de historische geschiedenis van het prachtige kasteel van Gaasbeek.

Bruisende stad Brussel

Rondom de stad Brussel liggen prachtige groene parken en tuinen. Vele schilders hebben hier hun inspiratie vandaan gehaald. Een stedentrip Brussel is de moeite waard. Deze stad is rijk aan een historisch erfgoed; het Atomium, het symbool van de stad, de prachtige kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele, de gezellige Grote Markt en het Jubelpark met de Triomfboog. Natuurlijk moet ook vermeld worden dat Brussel het bestuurlijk centrum is van de Europese Unie!

Bekijk, boek en ga er op uit in België

Een vakantiehuisje in het binnenland van België is dankzij de centrale ligging ideaal om tijdens de vakantie allerlei uitstapjes in België te maken. Bekijk de beschikbare vakantiewoningen in België, boek de vakantiewoning en ga er op uit in België!