X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Type vakantieverblijf | Vakantiehuisje

Vakantiehuisje

Het huren van een vakantiehuisje is de laatste jaren razend populair geworden. Het aantal vakantieverblijven die verhuurd worden is dan ook enorm toegenomen waardoor je een brede keuze hebt. Voor elke type vakantie is er een geschikt vakantiehuisje te huur. ZieZo Vakantiehuizen helpt je graag op weg. Huur direct online het vakantiehuisje dat voldoet aan al jouw vakantiewensen.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

25160 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Vakantiehuisje

25160 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Online vakantiehuisjes

Vakantiehuizen zijn niet meer weg te denken in een vakantieperiode. Steeds meer vakantiegangers willen tijdens hun vakantie privacy, natuur en comfort, dan is een vakantiehuisje dé oplossing. Het is heerlijk om je vakantie in een huisje door te brengen. Niemand loopt elkaar in de weg en iedereen heeft zijn eigen plekje.

Particuliere vakantiehuisjes

Vele Nederlanders beschikken over een vakantiehuis in het buitenland. Enkele periodes per jaar, meestal de zomerperiode, bieden de eigenaars hun huisje te huur aan. Deze particuliere vakantiehuizen liggen in de mooiste gebieden van Europa, deze zijn van alle gemakken voorzien en zijn uitermate goed onderhouden. Je huurt dus bij wijze direct een vakantieverblijf bij de Nederlandse eigenaars. 

Vakantieverblijven wereldwijd

Het aanbod van vakantiehuizen wordt elk jaar steeds breder. Je kunt ervoor kiezen om een luxe vakantiehuis of een vakantiehuis met zwembad te huren, een knus vakantiehuisje in een populair skigebied of in de prachtige natuur. De variatie in vakantieverblijven wordt door het toenemende aantal ook steeds groter, waardoor er altijd een vakantiehuis te vinden is die precies aan jouw wensen voldoet. Het is aan jou de keuze waar jij je vakantiehuisje huurt. Gaat je voorkeur uit naar een vakantiehuis aan de zonnige Costa Brava, op het Griekse eiland Kreta of op de piste in Zwitserland? Maar ook dicht bij huis zijn vakantiehuisjes te huur, zoals in Nederland, België of Duitsland.

Snel en eenvoudig een online vakantiehuisje huren

ZieZo Vakantiehuizen bied je de mogelijkheid om jouw vakantiewensen werkelijk te maken! Maak je wensen kenbaar via de zoekfunctie op de website en kijk snel welke vakantiehuisjes te huur zijn in Frankrijk, Italie, Kroatie, Nederland, België, Spanje, Portugal en nog veel meer prachtige vakantielanden. Alle actuele aanbiedingen voor het huren van een vakantieverblijf vind je hier.