X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Soort vakantie | Golfvakantie

Golfvakantie

Je bent golfliefhebber en op zoek naar een geschikt vakantiehuis accommodatie met een golfbaan in de buurt. Hier vind je luxe vakantievilla's, maar ook goedkopere vakantiehuizen voor elk budget en met de mogelijkheid om te golfen. Golfen is een ideale manier om lekker te relaxen. In combinatie met een vakantiewoning is een actieve golfvakantie gegarandeerd. Zowel dicht bij huis als in verder weggelegen zonvakantie bestemmingen kun je hier direct online je ideale golfvakantie met vakantiehuis huren.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

11971 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Golfvakantie

11971 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Een balletje slaan is een ideale manier om ontspannen te worden. Golfvakanties zijn bij vele toeristen steeds meer in trek en dat is niet zomaar! Afslaan in tropische temperaturen en genieten van een prachtig uitzicht op de mooiste fairways die er maar zijn.

Wat is er nou lekkerder dan op een sportieve manier te genieten van de omgeving waar jij jouw golfvakantie viert? Als je uitgespeeld bent, kun je daarna volop genieten van de omgeving en erop uit trekken om jouw golfvakantie een extra dimensie te geven. Samen met een luxe vakantievilla van ZieZo Vakantiehuizen zijn alle ingrediënten aanwezig om een complete en tevens unieke golfvakantie te vieren. Kortom, pak je golftas en beleef de spanning van het golfspel met een fantastische vakantie in een heerlijke warme omgeving.

Uitgebreid aanbod vakantiehuizen voor golfreizen

Bezoek de prachtige golfbanen in Europa vanuit je vakantiehuisje, vakantievilla of appartement? ZieZo Vakantiehuizen heeft een speciaal aanbod golfreizen samengesteld. Zoek online je vakantievilla, vakantiehuis of appartement in de buurt van een golfbaan omringd door pijnbomen en glooiende heuvels. Maar ook dichter bij huis is het heerlijk golfen. Wat je ook wilt, er is altijd een passend vakantiehuis te vinden voor jouw golfvakantie!

Tip: Combineer het met een watersportvakantie en wissel uw activiteiten af.

Golfvakanties in België, Portugal, Spanje, Frankrijk en Nederland

Een vakantiehuis biedt veel vrijheid en comfort tijdens een golfvakantie. Wil je graag golfen in Portugal, Duitsland, Frankrijk of Spanje, bekijk dan online de mooie vakantiehuizen op een steenworp afstand van golfterreinen. Ook Nederland en België biedt een uitgebreid aanbod golfreizen. De vakantiehuizen liggen in de mooiste plekjes zodat er naast golfen ook de mogelijkheid bestaat om te wandelen, fietsen of zwemmen. ZieZo Vakantiehuizen biedt een divers aanbod golfreizen. Een golfreis, dé vakantie om je swing te oefenen en ondertussen te genieten van alle rust en privacy in het vakantiehuis.

Golfvakantie direct online boeken

Bekijk het aanbod van vakantiehuizen en villa's in de omgeving van een golfbaan en boek direct online. Door het grote aanbod dat je via ZieZo Vakantiehuizen kunt vinden is er zeker een accommodatie bij die aan jouw wensen voldoet. Denk niet dat een golfvakantie alleen voor mensen met een groot vakantiebudget is weggelegd. Er zijn ook goedkopere alternatieven te vinden die net zo goed dicht in de buurt van een golfterrein liggen. Alle beschikbare golf vakantiehuizen en villa's bij ZieZo Vakantiehuizen vinden? Bekijk online het golfvakantie aanbod.