X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Type vakantieverblijf | Vakantiewoning

Vakantiewoning

Een vakantiewoning huren? Wat voor vakantie je ook zoekt, deze accommodatie geeft je altijd de rust en privacy die je nodig hebt in een omgeving geheel naar eigen keuze. Vakantiewoningen zijn er in vele varianten dus ook voor de vakantie die jij wilt. Bij ZieZo Vakantiehuizen vind je vakantiewoningen in Nederland, maar natuurlijk ook het buitenland. Wij hebben een groot aanbod vakantiewoning aanbiedingen in landen als Italië, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Vindt daarom vandaag nog jouw ideale vakantiehuisje en boek het direct online.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

25160 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Vakantiewoning

25160 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Of je nu kiest voor een wintersportvakantie, zonvakantie, actieve vakantie of vakantie in eigen land, een vakantiewoning is voor iedere vakantie een geschikt verblijf! De verschillen tussen deze accommodatie is enorm groot. Wat dacht je van de luxe vakantiewoning, de grote vakantiewoning of de kindvriendelijke vakantiewoning? Kies de accommodatie die voldoet aan jouw vakantiewensen!

Geen vakantiewoning is onmogelijk op ZieZo Vakantiehuizen

Je bepaalt zelf hoe luxe en comfortabel de accommodatie moet zijn. Wat dacht je van een vakantiewoning met privé zwembad, met jacuzzi of sauna? Geen één vakantieverblijf is onmogelijk bij ZieZo Vakantiehuizen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bijzondere locaties van de vakantiewoningen: direct aan zee in een modaine badplaats, in de bergen met indrukwekkende vergezichten of op de piste in een zonnig wintersportoord.

Vakantiewoningen wereldwijd te huur!

De vakantiewoningen liggen wereldwijd verspreid op de mooiste locaties. Of je nu kiest voor een vakantiewoning in de buurlanden Frankrijk, België of Duitsland, op de Canarische Eilanden of zelfs in Turkije, Egypte of Griekenland, de vakantiewoningen liggen op de meest bijzondere plekjes!

Snel en eenvoudig je ideale vakantieverblijf zoeken

Zoek bij ZieZo Vakantiehuizen de ideale vakantiewoning op thema. Populaire vakantie thema's zijn: wintersport, luxe vakantiewoningen, last minute vakantiewoning en vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan. Gebruik de verfijnde zoekfunctie bij ZieZo Vakantiehuizen en huur het vakantieverblijf dat voldoet aan jouw wensen: aantal badkamers, aantal slaapkamers, zwembad, internet, ligging aan zee en nog veel meer mogelijkheden.

Éen ding is zeker, iedere vakantiewoning bij ZieZo Vakantiehuizen heeft zijn eigen karakter!