X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Soort vakantie | Stedentrips

Stedentrips

Ook voor je stedentrip is een vakantiehuis of vakantie appartement een uitstekende keuze. Vaak is een vakantie appartement goedkoper dan een hotelovernachting, terwijl je veel meer ruimte tot je beschikking hebt. Stedentrips zijn ongekend populair. Je kunt ook zo veel doen tijdens een citytrip. Van cultuur snuiven tot shoppen en het nachtleven verkennen. Ziezo Vakantiehuizen heeft een groot aanbod appartementen voor je klaar staan.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

954 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Stedentrips

954 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Stedentrips zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Voor iedere stedentrip is een fijne overnachtingsmogelijkheid de basis. Maar hotels zijn vaak duur en niet altijd het meest ideale verblijf tijdens een stedentrip. Wist je dat er ook andere mogelijkheden zijn? Wat dacht je van een appartement of vakantiehuis helemaal voor jezelf! En dat ook nog voor een goedkopere prijs! Met een vakantiehuis of appartement verken je net zo makkelijk de stad als met een hotel.

Een stedentrip is een absolute belevenis! Ga op een culturele verkenningstocht of laat je opslokken door het nachtleven van de grote steden. Wat je voorkeuren ook zijn, met een vakantiehuis is dit alles mogelijk tijdens een stedentrip. Via de Ziezo Vakantiehuizen website heb je in alle populaire steden vele mogelijkheden.

Appartementen midden in het centrum

Hoe leer je een stad beter kennen dan een eigen appartement in het centrum? Een appartement is het ideale vertrekpunt voor je stedentrip. Tegelijkertijd is het ook een heerlijk rustpunt in de avonduren of voor een korte rustpauze. Kortom, een appartement of vakantiehuis huren biedt privacy, vrijheid en comfort tijdens een stedentrip. Ben je op zoek naar een appartement in het centrum, een goedkoop appartement, een luxe vakantiewoning of liever een vakantiewoning in de omgeving van de stad? ZieZo Vakantiehuizen biedt een compleet aanbod stadswoningen.

Mogelijkheden voor elk type stedentrip

Een vakantiewoning of appartement in de stad is voor iedere vakantieganger geschikt: cultuurliefhebbers, barhoppers, liefhebbers van lekker eten, shopaholics en avonturiers. En naar welke stad je ook naar toe gaat, overal zijn appartementen te huur. Of je nu kiest voor een stedentrip Parijs, Berlijn, Londen of Praag, of voor een stedentrip buiten Europa zoals New York of Kaapstad,  ZieZo Vakantiehuizen biedt overal comfortabele en goedkope appartementen aan.

Ruim aanbod appartementen en stadswoningen

Bekijk op de ZieZo Vakantiehuizen website het uitgebreide aanbod van aantrekkelijke en scherp geprijsde vakantie appartementen en stadswoningen. Geen peperdure hotels meer, maar een goedkoop appartement waar je alle vrijheid hebt om de stad te leren kennen. Of je nu kiest voor een stedentrip, weekendje weg of een korte vakantie naar een stad, een appartement is het perfecte vakantieverblijf! Andere tips: