X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Bezienswaardigheden in Brugge

Bezienswaardigheden in Brugge

Door: Ilse van Lith - Op: 02-03-2015 - Gewijzigd: 06-04-2017
Bij ons staat België vooral bekend om zijn bier en chocolade. Zo heeft een stad als Brugge een eigen bierbrouwerij en kun je bij de verschillende cafés bijzondere biertjes proeven, maar dit is niet het enige wat Brugge te bieden heeft. Naast zijn mooie ouderwetse binnenstad met bijzondere architectuur heeft deze stad een paar andere mooie bezienswaardigheden. Welke? Lees het hier. 

Brugge is het bewijs dat je niet perse ver weg op vakantie hoeft te gaan om een mooie stad te bezoeken. Vooral voor de echte bierliefhebber is een bezoekje aan deze stad zeker een must. Brugge heeft niet alleen zijn eigen brouwerij, de Halve Maan, die alleen al vanwege zijn uitzicht de moeite waard is om te bezoeken, maar bij de meeste cafés kun je ook verschillende bijzondere biertjes proeven. Maar Brugge heeft meer dan bier te bieden. Hier een lijst van bezienswaardigheden in Brugge. Wil je gelijk een vakantie naar deze stad boeken? Neem een kijkje bij onze huisjes in Brugge.

Bezienswaardigheden in Brugge: het oudste café

Goed  verscholen in een van de smalle steegjes van Brugge ligt Café Vlissinghe. Deze herberg, opgericht in 1515, is het oudste café en een van de best bewaarde geheimen van de stad. Omdat  Café Vlissinghe dit jaar 500 jaar bestaat, zijn er verschillende activiteiten georganiseerd. Het is dus zeker de moeite waard om dit café dit jaar een bezoekje te brengen. Naast zijn karakteristiek uiterlijk heeft Café Vlissinghe, net zoals veel cafés in Brugge, een uitgebreide bierkaart. Als je hier een bezoekje brengt, vergeet dan niet op contant geld mee te nemen, want je kunt hier niet met je bankpas of creditkaart betalen.

Bezienswaardigheden van Brugge: The Chocolate Museum

Voor de chocoladeliefhebber is een bezoekje aan dit museum echt een must wanneer je in Brugge bent. Natuurlijk kun hier je alles over de geschiedenis van chocolade vinden, maar wat dit museum echt bijzonder maakt, zijn de vele chocolade beelden die dit museum tentoonstelt. Zo is er een werkende Manneken Pis van chocolade te vinden. Ook zijn er dagelijks verschillende workshops waar je kunt zien hoe bonbons gemaakt worden en uiteraard mag je deze ook proeven.

Bezienswaardigheden in Brugge: Salvador Dali museum

Ook als je niet zo'n bierliefhebber bent, is er genoeg in Brugge te doen. Zo heeft deze stad een permanente tentoonstelling die aan Salvador Dali gewijd is. Hier worden verschillende werken van  de Spaanse schilder getoond. Wat dit zo bijzonder maakt, is dat deze schilderijen tentoongesteld worden in een Daliaanse ruimte die door Barron Saint Mythelfinger ontworpen is. 

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte