Vakantieboerderij

Een vakantie op de boerderij kent vele mogelijkheden. Zo kun je met het hele gezin naar een boerderij camping in Nederland gaan. Of zelfs een vakantiehuis op een boerderij huren in landen als Duitsland, Oostenrijk of Frankrijk. Een groepsaccommodatie is ook razend populair op een vakantieboerderij. De ideale accommodatie als je met de hele familie, alle vrienden of alle leden van een vereniging in één groot vakantiehuis wilt verblijven. Een groepsaccommodatie heeft tenslotte genoeg ruimte voor iedereen!  Welke accommodatie op de boerderij je ook zoekt, ZieZo Vakantiehuizen biedt vele vakantie aanbiedingen. Boerderijvakanties boek je hier online! Een vakantie op een boerderij kent vele mogelijkheden. De mogelijkheden zetten wij graag voor je op een rij.

Vakantiehuis huren online | Type vakantieverblijf | Vakantieboerderij

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

1334 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Vakantieboerderij

1334 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Er is een verschil in algemene mogelijkheden tussen vakantieboerderijen in Nederland en het buitenland. In Nederland is een vakantieboerderij vaak een zeer geschikte accommodatie voor grotere groepen. Veel Nederlandse, maar ook Belgische boerderijen hebben een ruimte geschikt gemaakt voor een verblijf door grotere groepen. De oneindige ruimte rondom de boerderij biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld oud Hollandse spellen of speurtochten in de omgeving te organiseren.Groepsaccommodaties op boerderijen in Nederland zijn veel te vinden in de provincies Limburg, Drenthe, Gelderland en Friesland.

Mini campings op de boerderij

Ook vind je in Nederland veel mini campings bij een boerderij. Op een mini campings heeft een boer een klein aantal kampeerplaatsen beschikbaar waar je met het hele gezin in een tent, caravan of camper kunt kamperen. 's Morgens wakker worden tussen de dieren en bedrijvigheid van het boerenleven. Ideaal om eens te ontsnappen van de stadse drukte. Veel boerderij mini campings hebben ook enkele vaste vakantie bungalows beschikbaar die je kunt huren, zodat je zelf geen caravan, tent of camper nodig hebt. Dit soort boerderijvakantie accommodaties vind je door heel Nederland. Jaarlijks komen steeds meer mogelijkheden voor een boerderijvakantie! Een reden waarom het aantal boerderij accommodaties stijgt is omdat veel boeren stoppen en andere mogelijkheden voor hun boerderij zoeken.

Boerderijvakantie in Oostenrijk, Duitsland of Frankrijk

Steeds meer vakantiegangers zoeken een vakantiehuis ver weg van alle drukte en stress. Een vakantiehuis op een boerderij is het ideale uitgangspunt van een ontspannen vakantie. Vanuit je vakantiehuisje op de boerderij genieten van het uitzicht met groene weides, grazende koeien en besneeuwde bergtoppen. Deze boerderijvakanties zijn vooral populair in Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk, waardoor het aanbod ook behoorlijk groot is. ZieZo Vakantiehuizen heeft speciaal een lijst met vakantieboerderijen samengesteld. Plezier is er voor zowel jong als oud op een vakantieboerderij.

Boerderijvakanties met kinderen

Boerderijvakantie is de ideale vakantie met kinderen. Een kindvriendelijk vakantiehuis op een boerderij biedt voor de kinderen volop speelmogelijkheden. De kinderen zullen versteld staan van wat ze allemaal zien en beleven. De kinderen kunnen helpen bij het voeren van de kalfjes, kijken bij het koeien melken en als ze geluk hebben zien ze ook hoe een kalfje geboren wordt. Naast het rondkijken op de boerderij biedt de landelijke omgeving volop ontspanningsmogelijkheden. Tijdens een boederijvakantie kun je natuurlijk ook in de omgeving van de boerderij actief zijn. Je kunt bijvoorbeeld gaan zwemmen, golfen, vissen, wandelen of mountainbiken. Voor zowel jong als oud is er wel een bron van vermaak op en rond een boerderij.

Aanbiedingen voor vakantieboerderijen en vakanties op de boerderij

ZieZo Vakantiehuizen biedt een uitgebreid aanbod vakantieboerderijen aan in onder andere Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Portugal. Maar natuurlijk ook in alle regio's van Nederland en België. Wil je een boerderijvakantie boeken? Ziezo Vakantiehuizen helpt je graag verder. Gebruik de zoekfilters om je vakantieverblijf te specificeren en vindt eenvoudig de meest geschikte accommodaties op een boerderij.