• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice

Vakantiehuis in Limburg huren

Limburg ligt in het zuiden van Nederland, de hoofdstad van Limburg is het pittoreske Maastricht. Een vakantie in Limburg is zeer geliefd vanwege het prachtige heuvelachtige landschap. Uniek in Zuid-Nederland is dat in elke streek een ander dialect gesproken. Huur een vakantiewoning in het drielandenpunt en je verblijft zowel in Nederland als België en Duitsland. Naast wandelen en fietsen mag een bezoek aan Maastricht niet missen. Een vakantiehuis in Limburg is het uitgangspunt voor een bezoek aan de vele attracties, kastelen, musea en bijzondere locaties zoals de grotten in Valkenburg.

Vakantiehuis huren online | Nederland | Limburg

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

376 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Limburg

376 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Talloze vakantie activiteiten in Limburg

Maastricht is een bijzondere stad in Nederland. Rivier de Maas loop dwars door het centrum van de stad en dat maakt het erg uniek. Je kan in Maastricht ook heerlijk slenteren door de smalle winkelstraatjes met leuke boutiekjes. In Limburg ligt ook een bekend outlet centrum wat in Roermond te vinden is. Hier vind je alle populaire merkkleding voor een lagere prijs dan je gewend zult zijn. Het is dus  een leuke aanrader om hier eens een kijkje te nemen in het outlet centrum van Roermond.

Als je in Limburg op vakantie gaat dan is het pas echt compleet als je het prachtige heuvellandschap hebt bewonderd. De glooiende heuvels die afgewisseld worden met uitgestrekte plateaus zijn voor de actieve vakantiegangers de moeite waard. Kies voor een vakantiewoning in Limburg en neem een kijkje in het mooie Limburgse landschap tijdens een wandeling of een fietstocht.

Charmante vakantiehuizen in Limburg, Zuid-Nederland

Geniet van alles wat Limburg op vakantiegebied te bieden heeft. Tijdens een Zuid-Nederland vakantie is genoeg te doen op cultureel, attractief, culinair, wellness, sportief en uitgaans gebied. Historisch Zuid-Limburg is één van de meest mooie wandel en fiets regio's van Nederland. Geniet van de schitterende panorama's en gastvrije schilderachtige dorpjes. Huur een vakantiehuis in Limburg en ervaar de verschillende mogelijkheden van geweldige Limburg.