X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Nederland | Zuid-Holland

Vakantiehuis in Zuid-Holland huren

Een vakantie in Zuid-Holland is vooral populair dankzij haar prachtige uitgestrekte kuststrook en de waterrijke gebieden. Een vakantiehuis in Scheveningen, Noordwijk aan Zee en Bloemendaal zijn dan ook erg geliefd. Wie wilt dan ook niet een vakantie doorbrengen in een luxe vakantiehuis aan zee? Vervelen in Zuid-Holland is niet mogelijk, hier bevinden zich namelijk meer dan 1000 attracties. Naast een bezoek aan Sea Life, Madurodam, Muzee en Holland Casino, mag een uitstapje aan koninklijk Den Haag ook niet missen. Het polderlandschap met kronkelende riviertjes nodigt uit tot wandelen en fietsen in Zuid-Holland.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

380 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Zuid-Holland

380 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Stedentripjes naar Delft, Leiden en Rotterdam

Een voordeel van een vakantie in Zuid-Holland is de aaneenschakeling van kleine en grote steden, ook wel randstad genoemd. Ongemerkt ben je van de ene stad zo naar de andere stad. De steden Leiden en Delft hebben een typische oud Hollandse sfeer vanwege de middeleeuwse kerken, vele musea met een cultureel erfgoed uit de Gouden Eeuw en oude pakhuizen aan de stadsgrachten. Heerlijk slenteren door de smalle, monumentale steegjes op zoek naar een souvenirtje.

De stad Rotterdam ligt ook in Zuid-Holland. Deze stad heeft één van de grootste havens ter wereld. Het uitzicht in de 185 meter hoge Euromast is adembenemend, iets wat je zeker niet mag missen!

Vakantie attracties in Zuid-Holland

De bekende badplaatsen Scheveningen, Hoek van Holland en Noordwijk staan bekend om de prachtige uitgestrekte stranden en de gezellige boulevard. Vooral vakantiehuizen in Scheveningen en Noordwijk zijn zeer geliefd tijdens de zomermaanden. Voor diegene die liever genieten van rust en natuur kunnen wandelen of fietsen in de duinen. Het bloemenpark Keukenhof is razend populair onder de dagjesmensen in Nederland, maar ook trekt het jaarlijks veel bekijks uit het buitenland.  Negentien molens op een rij zijn te bezichtigen in het dorpje Kinderdijk. Deze attractie staat zelfs vermeld op Werelderfgoedlijst van de Unesco.

Uitgebreid aanbod vakantiehuizen aan zee in Zuid-Holland

Kortom, een vakantie Zuid-Holland biedt tal van vakantie mogelijkheden. Bekijk het gehele aanbod van vakantiehuizen in Zuid-Holland op ZieZo. Kies voor een vakantiehuis aan zee in Scheveningen of Noordwijk en waai lekker uit.