• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Nederland | Utrecht

Vakantiehuis in Utrecht huren

Een vakantie in Utrecht is ideaal als men houdt van wandelen en fietsen door de natuur. Utrecht is de kleinste provincie in Nederland, maar biedt prachtige en veelzijdige landschappen dat uitnodigt tot fietsen en wandelen. Naast dat je kan genieten van de rust en de natuur heb je talrijke mogelijkheden om een uitstapje te maken naar diverse attracties en steden in de provincie Utrecht, maar ook in Gelderland of Noord-Holland. Een vakantiehuis in Utrecht heeft genoeg te bieden voor een onvergetelijke vakantie Midden-Nederland!

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

57 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Utrecht

57 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie Utrecht binnen handbereik

De provincie Utrecht is voor iedereen eenvoudig te bereiken door de centrale ligging in Nederland. In Utrecht en omgeving zijn prima wandel- en fietsmogelijkheden. Met zijn schilderachtige dorpjes, molens, kastelen , boerderijen en vakantiehuizen heeft Utrecht alle mogelijkheden voor een plezierige vakantie of een weekendje weg. Het landschap van Utrecht is gevormd in de ijstijden. De Utrechtse Heuvelrug is hier een goed voorbeeld van. Huur een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug en geniet van de cultuur, rust en veelzijdige natuur. Ontdek deze regio zowel op het water als op het land.

Stedentrip of weekendje Utrecht

Uiteraard is de hoodstad van de provincie Utrecht ook een bezoek waard. De prachtige binnenstad met zijn unieke grachtenpanden en winkels in de smalle straatjes zorgen voor een gezellige vakantiesfeer. In Utrecht is natuurlijk genoeg te beleven: talloze restaurants en kroegen, musicals en theatervoorstellingen in Beatrix Theater, Domtoren, het Spoorwegmuseum en het Centraal Museum. Een vakantiehuis in Utrecht is het begin van een heerlijke vakantie in Nederland

Vakantiehuis in de omgeving van Utrecht of een appartement in hartje stad

Huur een vakantiehuis in Utrecht  en geniet optimaal van de natuur, attracties en Domstad. Vakantiehuis op Utrechtse Heuvelrug of in de omgeving van Utrecht? Bekijk het uitgebreide aanbod vakantiehuizen in Nederland voor een geweldige vakantie in Midden-Nederland.