• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Nederland | Zeeland

Vakantiehuis in Zeeland huren

De provincie Zeeland is een goed bewaard vakantieparadijs in Nederland. Een vakantie in Zeeland is een combinatie van zee, geschiedenis en cultuur. De vele eilanden in Zeeland hebben ieder hun eigen gebruiken, dialect, landschap, natuur en streekdracht. Een vakantiehuis huren in Zeeland is zeker aan te raden, er is namelijk genoeg te beleven in Zeeland; pittoreske dorpjes, leuke attracties en verrassende musea.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

199 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Zeeland

199 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in Zeeland

De provincie Zeeland bestaat uit diverse schiereilanden en een gedeelte grenst aan het vasteland. Een vakantiehuis in Zeeland is voor iedereen de ideale vakantie die houdt van zee en stranden. Naast wandelen, fietsen en ontspannen op het strand zijn er nog talloze mogelijkheden op vakantie.

De Deltawerken zijn vandaag de dag de meest bezochte attracties van Zeeland. Een aantal Deltawerken hebben bezoekerscentra waar informatie gegeven wordt over de geschiedenis en de bouw van de dammen en waterkeringen. Het beschermd natuurgebied Saeftinge heeft een bijzonder verleden. In 1570 zijn de dorpjes en akkers volledig ondergelopen als gevolg van een watervloed. Nog steeds hebben eb en vloed een dagelijkse invloed op het waterrijke gebied.

Culturele en historische dorpjes en stadjes in Zeeland

Een stadswandeling door de oude stadjes Hulst, Sluis, Goes en Veere is zeker een leuke optie tijdens je vakantie in Zeeland. De hoofdstad van Zeeland is Middelburg en telt talrijke monumentale panden. Ga slenteren over de boulevard van Vlissingen en proef de specialiteit van deze streek. In de zomermaanden huren vele vakantiegangers een vakantiehuisje in de omgeving van Renesse, Cadzand en Westkapella. Deze kustplaatsen hebben veel te bieden voor zowel een vakantie als weekendje weg. Vooral watersporters kunnen zich in deze badplaatsen helemaal uitleven.

Vakantiehuisje aan zee in Zeeland is uitwaaien en genieten

Kortom, een vakantie in Zeeland heeft op het gebied van cultureel, historisch en natuur het nodige te bieden. Of je nu houdt van wandelen, zeilen of fietsen, een vakantiehuis in Zeeland is een prima uitgangspunt. ZieZo Vakantiehuizen biedt een groot aantal vakantiehuisjes in Zeeland, zowel aan zee als op het vasteland.