X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Nederland | Groningen

Vakantiehuis in Groningen huren

 

Huur een vakantiehuis in Groningen en ontdek de meest noordelijke provincie van Nederland. Groningen is een rustige en ruime vakantie locatie in Nederland. De afwisselende landschappen zoals het Hoogeland, Lauwersland en Oldambt, nodigen uit voor heerlijke wandelingen en fietstochten door Nederland. In hetzelfde landschap zijn talrijke kleine dorpjes, kerken en monumentale borgen te vinden.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

19 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Groningen

19 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten Groningen

Een vakantie in deze noordelijke provincie van Nederland is altijd gezellig. Hier kun je genieten van de schitterende natuur, de cultuur en de vriendelijke bevolking. Een bezoek aan de mooie binnenstad van Groningen mag niet ontbreken tijdens de vakantie! Het centrum van Groningen biedt talloze winkels, kroegen en restaurants waar je de heerlijkste gerechten kunt proeven die typerend zijn voor deze regio. Een rondleiding in het stadion van FC Groningen is ook de moeite waard. Een vakantiehuis aan zee is ideaal voor watersporters. Naast windsurfen en zwemmen kun je in Groningen ook prachtige kanotochten maken.

Uitgebreid aanbod vakantiewoningen in Groningen

Neem nu eens een kijkje in het mooie Groningen en laat je verassen door alle mogelijkheden die Groningen te bieden heeft. ZieZo Vakantiehuizen biedt diverse vakantiehuizen en vakantiewoningen in Groningen aan. Vakantiegangers die een vakantiehuis aan zee zoeken zijn bij ZieZo Vakantiehuizen ook aan het juiste adres.