X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 18 jaar is? Lees deze informatie eerst!
  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice

332 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Noord-Holland

332 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Talrijke attracties in Amsterdam

Een vakantie in Noord-Holland is geliefd vanwege de oud Hollandse-dorpjes. Proef de heerlijke Hollandse gerechten en drink een biertje in een bruin cafeetje. Naast de vriendelijke dorpjes in Noord-Holland is de hoofdstad Amsterdam toch wel de trekpleister in deze provincie. Slenter door de historische binnenstad en ga shoppen in de Kalverstraat en luxe P.C. Hooftstraat. Amsterdam biedt genoeg attracties: Madame Tussaud, dierentuin Artis, Stedelijk museum, grachtenrondvaart, Van Gogh Museum, Anne Frank Huis en nog veel meer. Naast een vakantiehuisje in de omgeving van Amsterdam is het ook mogelijk om een vakantiehuisje aan zee te huren.

Vakantiehuisje op Texel en vakantiehuis in Zandvoort

Noord-Holland biedt levendige badplaatsen met prachtige stranden. Een vakantiehuis huren in Bergen aan Zee, Callantsoog, Zandvoort of Egmond aan zee is succes gegarandeerd. Zeilers, windsurfers en pleziervaartuigen zijn volop te zien in op de warme zomerdagen. Naast actief bezig zijn is relaxen op het strand of een drankje nuttigen bij een strandtent op de boulevard ook mogelijk. Vanuit Den Helder ben je met de boot binnen 20 minuten op het waddeneiland Texel. Een vakantiehuis op Texel  is ontzettend populair bij dagjesmensen en vakantiegangers.

Breed aanbod vakantiehuizen in Noord-Holland

ZieZo Vakantiehuizen biedt een uitgebreid aanbod vakantiehuizen aan zee in de provincie Noord-Holland. Vakantiehuisje op Texel, vakantiehuis in Zandvoort of een appartement in de omgeving van Amsterdam? ZieZo Vakantiehuizen biedt het allemaal. Bekijk ons aanbod online en kies het vakantiehuisje in Noord-Holland dat voldoet aan jouw vakantiewensen.