X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Nederland | Noord-Holland

Vakantiehuis in Noord-Holland huren

Nederland is een prima vakantieland als je van zee en natuur houdt. Noord-Holland is niet alleen geschikt voor een lange vakantie aan de Nederlandse kust, maar ook een weekendje weg naar Amsterdam is hier prima mogelijk. In Zuid-Holland liggen prachtige stranden met een gezellige boulevard waar iedereen zich zal vermaken. Een vakantiehuis aan zee in Nederland is zeer populair bij de vakantiegangers. Geniet van de prachtige zonsondergang, maak lange strandwandelingen en neem een verfrissende duik in zee. Natuurlijk is een bezoek aan Haarlem en Amsterdam een vast onderdeel tijdens een vakantie in Noord-Holland.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

545 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Noord-Holland

545 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Talrijke attracties in Amsterdam

Een vakantie in Noord-Holland is geliefd vanwege de oud Hollandse-dorpjes. Proef de heerlijke Hollandse gerechten en drink een biertje in een bruin cafeetje. Naast de vriendelijke dorpjes in Noord-Holland is de hoofdstad Amsterdam toch wel de trekpleister in deze provincie. Slenter door de historische binnenstad en ga shoppen in de Kalverstraat en luxe P.C. Hooftstraat. Amsterdam biedt genoeg attracties: Madame Tussaud, dierentuin Artis, Stedelijk museum, grachtenrondvaart, Van Gogh Museum, Anne Frank Huis en nog veel meer. Naast een vakantiehuisje in de omgeving van Amsterdam is het ook mogelijk om een vakantiehuisje aan zee te huren.

Vakantiehuisje op Texel en vakantiehuis in Zandvoort

Noord-Holland biedt levendige badplaatsen met prachtige stranden. Een vakantiehuis huren in Bergen aan Zee, Callantsoog, Zandvoort of Egmond aan zee is succes gegarandeerd. Zeilers, windsurfers en pleziervaartuigen zijn volop te zien in op de warme zomerdagen. Naast actief bezig zijn is relaxen op het strand of een drankje nuttigen bij een strandtent op de boulevard ook mogelijk. Vanuit Den Helder ben je met de boot binnen 20 minuten op het waddeneiland Texel. Een vakantiehuis op Texel  is ontzettend populair bij dagjesmensen en vakantiegangers.

Breed aanbod vakantiehuizen in Noord-Holland

ZieZo Vakantiehuizen biedt een uitgebreid aanbod vakantiehuizen aan zee in de provincie Noord-Holland. Vakantiehuisje op Texel, vakantiehuis in Zandvoort of een appartement in de omgeving van Amsterdam? ZieZo Vakantiehuizen biedt het allemaal. Bekijk ons aanbod online en kies het vakantiehuisje in Noord-Holland dat voldoet aan jouw vakantiewensen.