X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Nederland | Gelderland

Vakantiehuis in Gelderland huren

Gelderland is al jarenlang de meest geliefde vakantie provincie in Nederland. De combinatie van de mooie natuur en de cultuurhistorische structuren maken Gelderland een aantrekkelijke vakantiebestemming. Maak prachtige wandelingen en fietsroutes door de bosrijke gebieden en prachtige landschappen van de regio's. Huur een vakantiehuis in de Gelderse Vallei of een vakantiehuis in de Veluwe en geniet optimaal van een vakantie in Gelderland.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

998 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Gelderland

998 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuis in de Veluwe en Achterhoek

In Gelderland kunnen de vakantiegangers naar hartenlust wandelen en fietsen  in de prachtige bossen en natuur. Een vakantie in Gelderland biedt zowel actieve attracties als plekjes in de natuur om heerlijk weg te dromen. Een vakantiehuis in de Veluwe is het meest geliefd in Gelderland. In dit groene hart van Nederland leven tal van wilde dieren als wilde zwijnen en herten. Het is dan ook geen wonder dat dit één van de populairste vakantiegebied van Nederland. Aan de rand van de Veluwe ligt het gebied Gelderse Vallei met typische vissersdorpjes en jachthavens. De Achterhoek staat bekend om de pittoreske dorpjes, prachtig natuurschoon en leuke stadjes. Doetinchem is een historische stad in de Achterhoek met een rijke geschiedenis en is al meer dan acht eeuwen oud.

Vakantie attracties in Gelderland

Een vakantiehuis in Gelderland biedt een prima uitgangspunt voor uitstapjes.
Naast sportieve activiteiten heb je de mogelijkheid om vanuit je vakantiewoning in Gelderland een bezoek te brengen aan Dolfinarium in Harderwijk. De kinderen zullen oog in oog te komen staan met dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden tijdens shows en voorstellingen. Ook Apenheul in Apeldoorn is altijd leuk voor een dagje uit. De loslopende aapjes zorgen voor een onvergetelijke ervaring! Nog meer dieren kun je bezichtigen in de Burgers Zoo in Arnhem. De steden Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn staan garant voor een gezellig dagje op het terras of een avondje uit.

Breed aanbod vakantiehuisjes in Gelderland

Waar vind je meer rust op vakantie dan in een vakantiehuis in Gelderland, Midden-Nederland? Geniet van de rust en natuur vanuit je vakantiehuisje op de Veluwe of Achterhoek. Bekijk ons vakantiehuis aanbod in Gelderland online op ZieZo Vakantiehuizen.