Vakantie bungalow

Vakantie bungalows mogen zich al tientallen jaren verheugen op een ontzettend grote populariteit in Nederland. Deze populariteit hebben ze de danken aan de grote omheinde bungalowparken waar het veilig voor de kinderen is om te spelen. Daarnaast zijn de bungalows in Nederland op korte afstand te bereiken, bieden ze veel privacy en zijn er veel faciliteiten in de omgeving. Maar wist je dat er ook in het buitenland bungalowparken zijn?

Vakantiehuis huren online | Type vakantieverblijf | Vakantie bungalow

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

10509 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Vakantie bungalow

10509 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiebungalows

Veel mensen kennen bungalows alleen van de bungalowparken, maar er zijn ook prachtige vrijstaande bungalows. Vakantie bungalows kom je wereldwijd tegen. Het maakt dus niet uit welk land je voorkeur heeft voor een heerlijke vakantie, deze accommodaties zijn overal vinden. Zo kun je in Nederland op vele plaatsen genieten in een bungalow, maar ook in het buitenland is er een ruime keuze aan luxe vrijstaande bungalows. Een vakantie bungalow heeft vele voordelen, zo kun je alles zelf bepalen en hoef je geen rekening te houden met vaste tijden van schoonmakers of maaltijden. Dit is meestal wel het geval in een appartement of hotel.

Vakantie bungalows in Nederland

Vooral in Nederland kun je een aantal geweldige bungalows op vele verschillende vakantieparken vinden. Veel mensen hebben nog niet door wat voor een prachtig land Nederland eigenlijk is. Huur een bungalow op de Veluwe of op één van de Waddeneilanden en ontdek Nederland op een andere manier. Deze vakantie bungalows zijn beschikbaar voor 4-, 6-, 8-personen en zelfs voor meer dan 12-personen. Ideaal dus voor een  groepsaccommodatie. Zelfs voor een weekendje weg met 2 personen is een vakantie bungalow ideaal. Verspreid over Nederland liggen bungalowparken waar je goedkoop een vakantie kunt doorbrengen.

Vakantie bungalows op Texel, Zeeland of Friesland

Kies voor een bungalowpark op één van de Waddeneilanden als Ameland, Terschelling,Texel en Vlieland, of in Zeeland. Op deze bestemmingen ben je verzekerd van een prachtig stukje natuur en vrijheid. Vanuit een bungalow aan zee kun je romantische strandwandelingen maken en als afsluiting een drankje drinken bij één van de vele strandtentjes. Kies je liever voor een bungalowpark in een bosrijkgebied in plaats van een bungalow aan zee? Dan is een vakantiepark op de Veluwe, Betuwe of in Zuid-Limburg een uitstekende vakantieplek. In de provincie Friesland liggen ook prachtige gebieden waar je een vrijstaande bungalow kunt huren, zoals bij de Friese Meren en Friese Wouden. In Friesland hoef je je nooit te vervelen, omdat er zoveel te beleven is. Zo kun je in Friesland op één van de vele meren een boottocht maken of watersporten beoefenen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de oneindige fietsroutes en de gezellige steden die Friesland rijk is. Je ervaart deze bijzondere plekjes in Nederland allemaal zelf door een bungalow te huren. 

Vakantie bungalows in Europa

Ook in het buitenland kun je genieten van een comfortabele bungalow op een vakantiepark. Zo zijn er vakantie bungalows te huur in traditionele vakantielanden als Frankrijk, Spanje, Duitsland, België en Italië. Duitsland heeft een ruim aanbod aan bungalowparken waar je met het hele gezin kunt verblijven. Een vakatnie in Duitsland biedt voor ieder wat wils. Wandelliefhebbers kunnen terecht bij de oneindige wandelroutes zoals Rheinsteig, Westweg en Rothaarseig. Daarentegen kunnen cultuurliefhebbers vanuit de bungalow historische steden als Düsseldorf, München, Keulen of Hamburg bezoeken. Op een relatief korte afstand ligt het veelzijdige vakantieland België, met de populaire streken Belgische Ardennen en Belgische kust, Het vakantieland Frankrijk biedt ook geriefelijke vakantie bungalows in groenrijke streken als Dordogne, Ardèche en Provence. Kortom, op elk mooie plekje in Europa is een vakantiepark met bungalows te vinden die voldoet aan jouw verwachtingen!

Vakantiebungalows online direct huren

Jouw gewenste vakantie bungalow huur je direct online bij ZieZo Vakantiehuizen huren online. Door de handige zoekfunctie kun je eenvoudig en snel een vakantiehuisje vinden die aansluit bij jouw specifieke wensen. Onze partners zijn aangesloten bij ANVR & SGR, zodat je zeker weet dat je een zorgeloze vakantie tegemoet gaat. Bekijk ook onze actuele last minute vakantie bungalow aanbiedingen en vier op het allerlaatste moment een fijne vakantie op een vakantiepark met het hele gezin!