• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice

Vakantiehuis in Friesland huren

De provincie Friesland ligt in het noorden van Nederland. Een vakantie in Friesland biedt voor iedereen wat wils. Kom heerlijk tot rust op de Waddeneilanden of breng een bezoek aan historische dorpjes in Noord-Nederland. De hoofdstad van Friesland is Leeuwarden, een geweldig oud-Hollandse stad met veel sfeer. Nog een kleinigheidje wat speciaal aan Friesland is, zijn de Waddeneilanden, bijzonder aan deze eilanden is dat als de zee eb is dat je vanuit Friesland naar de andere Waddeneilanden kunt lopen. Kies voor een vakantie Friesland en ontdek deze bijzondere provincie in Noord-Nederland.

Vakantiehuis huren online | Nederland | Friesland

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

18 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Friesland

18 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Bezienswaardigheden Friesland

Een belangrijk kenmerken aan Friesland is de grote hoeveelheid water. Vakantiegangers die van mooie steden, watersporten, groene weilanden, water en natuur houden zijn in Friesland op de juiste vakantieplek. Kies je voor een vakantiehuis in de omgeving van de Friese meren of op één van de Waddeneilanden? De Waddeneilanden Vlieland, Terschelling, Schiermonnikoog en Ameland behoren tot Friesland en zijn zeer geliefde eilanden in Nederland.

De Friese steden zijn zeker de moeite waard om te bezoeken, zoals Leeuwarden, Dokkum, Harlingen of Hindeloopen. Ook de vele musea en galerieën in de provincie zijn een bezoek waard! Friesland staat bekend om de Nederlandse Elfstedentocht. Dit grote evenement kan helaas alleen plaatsvinden als het genoeg heeft gevroren en het ijs ook echt dik en stevig is. Het bijzondere aan deze race is dan ook wel dat het alleen op bevroren beekjes door heel Friesland gaat.

Vakantiehuis Friesland, de ideale vakantie in Noord-Nederland

Kortom, een vakantie in Noord-Nederland is meer dan de moeite waard. Ontdek Friesland vanuit je vakantiehuis! Een vakantiehuis in Friesland is het ideale uitgangspunt voor een vakantie in Noord-Nederland.