X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Nederland | Noord-Brabant

Vakantiehuis in Noord-Brabant huren

Noord-Brabant een provincie in Nederland wat in het zuiden grenst aan de Belgische grens.'s-Hertogenbosch oftewel Den Bosch is de hoofdstad van Noord-Brabant. De prachtige nationale parken de Groote Peel, Meinweg en de Maasduinen bieden uitstekende wandel en fietsmogelijkheden. Huur een vakantiehuis in Zuid-Nederland en ervaar de Brabantse gezelligheid!

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

128 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Noord-Brabant

128 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Ervaar de Brabantse gezelligheid op vakantie

Noord-Brabant is een geschikte vakantieregio voor iedereen die houdt van natuur, bruisende steden en schilderachtige dorpjes. De Brabantse steden Breda, Eindhoven, Tilburg en 's Hertogenbosch staan bekend om hun gezelligheid en de uitstekende Bourgondische keuken. Naast gezellige restaurants, cafés en terrassen bieden deze steden ook vele musea en een leuk winkelcentrum. In de hoofdstad 's Hertogenbosch (Den Bosch) ga je terug in de Middeleeuwse tijd. Wanneer je een vakantiehuis in Noord-Brabant huurt is het zeker aan te raden om een fietstocht of wandeling te maken door het Groene Woud.

Breed aanbod vakantiehuizen in Noord-Brabant

Kortom, een vakantiehuis in Noord-Brabant is een vakantie vol beleving. Bekijk bij ZieZo Vakantiehuizen het uitgebreide accommodatie aanbod in Zuid-Nederland. Kies je voor een vakantiehuisje in de omgeving van Breda of een vakantiehuis in de buurt van de prachtige nationale parken? Één ding is zeker: een vakantiehuis of verblijf op een vakantiepark in Nederland is gegarandeerd succes!